2777
2789
پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

عزیزم چ فایده فیلم بازی کنی بالاخره میرفتین جلوتر تفاوتا مشخص میشد  .. اونموقع وابسته میشدی.هرچ زودتر فهمیدن فرق دارن بهتر برات 

مامانم که دید مذهبی ان کلا راضی نبود بابامم میگفت باید همین الان بدونن ما چه جوری ایم نه بعد عقد

گلم ببین تفاوتهای شما خیلی جدی و پررنگه واقعا این ازدواج ب صلاح نیستا احساسی فکر نکن. گلم خییلی جدی بهت میگما گوش کن. حتی اگه دوتاتون شبیه باشین خونواده خیلی مهمه انقد پستای روانشناسی نمی بینی تو اینستا میگن شما دارین با خونواده و فرهنگ و کل خاندان طرف ازدواج می کنین ن فقد با خودش! جدی بگیر 

خونواده مذهبی اصلا با فرهنگ شما نمیخونه گلم بعدا دوتایی مراسمی برین خونواده های همو دعوت کنین ب هزارو یک مشکل میخورین من متاهلم تجربه دارما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه بابای بی عقلی داری حالا اونا هم اگه میپسندنت خودت دیگه رو داشتی جلوشون سربلند کنی؟؟؟من جای تو ...

برای چی خجالت بکشم هر خانواده ای یه مدلیه یه سبک زندگی ای داره بابای من یتیم بزرگ شده بالاسر خواهربدادرش بوده برای خودش صاحب خونه و زندگیه آبرو داره منم دختر موفقی ام حالا به من چه بابابزرگی که اصلا ندیدمش چی کاره بوده 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
متاسفم براتحق میدم ناراحت باشیولی بابات هم همچین بیراه نمیگهاینکه پدر بزرگت اعدام شده و عموت زندانه ...

مشروب خوردن و مراسم مختلطم نمیشه پنهان کرد پس فرداکه میخواستن عروسی یا هر جشنی بگیرن به مشکل میخوردن اونا میخواستن مولودی بگیرن اینا مراسم مختلط و شراب دلشون میخواست 

شما معلمی؟

بله

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
برای چی خجالت بکشم هر خانواده ای یه مدلیه یه سبک زندگی ای داره بابای من یتیم بزرگ شده بالاسر خواهربد ...

منم دقیقا همینو میگم !!

پدر بزرگی که تو اصلا ندیدیش و ربطی به تو نداره چرا باید به خانواده خاستگارت ربط داشته باشه که تاریخچشو بریزید برای اونا وسط؟؟؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
برای چی خجالت بکشم هر خانواده ای یه مدلیه یه سبک زندگی ای داره بابای من یتیم بزرگ شده بالاسر خواهربد ...

منم. همسن تو. بودم. خیلی. اذیت میکردم. باور کن. مهم نیست

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

شما مثل اینکه فقط هرجور شده میخوای شوهر کنی دیگه هیچی برات مهم نیست تفاوت به این بزرگی رو ندیدی

تو شوهر کردن خبری نیست اونم ازدواجی که هیجانی و بدون شناخت و بررسی کافی باشه

تو دلت واسه خودت بگیره که هیچی از سیاست و بزرگمنشی و اقتدار و مدیریت پدرانه سرت نمیشه!!!

پدر 

پدر هست زحمت کشیده هیییچ کس حق نداره به پدر ومادر توعین کنه هیییچ پدرمادری بدی بچش نمیخواد ....باهر هقل وسیاستی سعی میکنه برا بچش بهترینا رخ بده

تو دلت واسه خودت بگیره که هیچی از سیاست و بزرگمنشی و اقتدار و مدیریت پدرانه سرت نمیشه!!!

عزیزم پدره حقیقتو گفته . خونواده طرف اگه مثل خونواده اسی فرهنگشون بودن حرفای باباهه براشون ی چیز عادی بود اما اگه مثلا از فرهنگشون نگن بعد اینا برن زیر ی سقف دو تا مهمونی خونوادگی برن اونجا بفهمن تازه اوه چه خبره! تازه ب هزار و یک مشکل میخورن. بابد همین اول حقیقتو گفت

منم دقیقا همینو میگم !!پدر بزرگی که تو اصلا ندیدیش و ربطی به تو نداره چرا باید به خانواده خاستگارت ر ...

چون بدبختانه ماجرای بابابزرگم خیلی رو زندگی خانواده اش اثر گذاشته بابام خواست بگه که بعدا نگن چرا قایم کردین

عزیزم وقتی یکی رو میپسندی زیاد نشون نده طاقچه بالا بذار. مردا طعمه راحت نمیخوان

ولی یه تجربمو بگم بهت: دایی من ۲۸ ساله بود دوستش یه دانش آموز ۱۴ رو نشونش داده بود. اونم اومد با مامانم صحبت کرد رفتن خواستگاری و یادمه همون جلسه اول که با دختره صحبت کرد اومده بود خونه و ناراحت بود که رفتارهای بچه گانه دختره رو نپسندیده ولی چون خیلی آدم غیرتی بود گفت نه من باهاش صحبت کردم خواستگاری کردم حالا نگیرمش مردم میگن ببین دختره چه مشکلی داشته. خلاصه باهاش ازدواج کرد حالا هم ۳۰ ساله زن و شوهرن ولی سردی زندگیشون رو کاملا میشه حس کرد. 

آیا شما خودت رو لایق یه زندگی سرد و بی روح میدونی؟! هنوز خیییلی جوونی انشاالله مرد ایده آل زندگیت رو پیدا میکنی  و یه زندگی عاشقانه رو تجربه میکنی. برات از ته قلبم آرزوی خوشبختی میکنم

کنکور فرهنگیان دادین؟

نه عزیزم من که با اون سابقه بابابزرگم مصاحبشو رد میشدم 

مدرسه غیرانتفاعی و اموزشگاه درس میدم و دریس خصوصی