با این دوستم بخاطر همین سرکشی بچش قطع رابطه کرده بودم باز دیروز پیام داد فردا بیام خونتون پسرش ۶ سالشه از لحظه ای که میرسه میره تو اتاقا درم میبنده هرچی میاد جلو دستش میاره وسط هال هرچیم میبینه میخاد بخصوص اتاق پسرمو رسما ب خاکو خون میکشه قفلممیکنم باز ولکن نیست هر دقه یبار میگه بیا باز کن. فقط نگاه کنم تا باز میکنم دیگه بیرون نمیاد مامانشم اصلا ب روی خودش نمیاره امروز چی بگم چیکار کنم دیگه نگه کلافه میکنه ادمو هر دو دقه بیا درو باز کن بیا درو باز کن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا ضایع نیست اون اگر یکم عزت نفس داشت دیگه نمیگفت بیام خونتون. فهمیده تو دوست نداری ولی ول کن هم نیست همینطوری ادامه بده اگه هم گفت نکنه دوست نداری بیام بگو والا شوهرم خوشش نمیاد
چند تا اسباب بازی که میدونید خراب نمیکنه بذار تو پذیرایی سرگرم بشه.اگه گفت در رو باز کن بگو باباش کل ...
بخدا دفعه عید بود امدن ده دقه نکشید امدن و رفتنشون ۲۰۰ بار گفت کلیدو بده درو باز کن تا باز کردم دو چرخه پسرمو اورد سیاهی لاستیکو مالید ب فرش
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمیگردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣
چیش ضایع ایت ؟پس دروع بگی خوبه و مردمو سرکار بذارید ؟من نمیفهمم نقش بازی کردن چیه وقتی قدرت نه گفتن ...
آقا طرف بچه شیطون داره بعد بیای بهش بگی شوهرم خوشش نمیاد باهات رفتو آمد کنم؟بابا عجبااااا ربطی به نه گفتن نداره این موضوع بنظرم این نوع حرف زدن خیلی زشته طرف جنایتکار یا ببخشید هرزه و مشکل اخلاقی نداره که بهش بگه دوس ندارم باهات رفتو آمد کنم.نهایت بگه خونه نیستم یا هم اگر اومد در اتاقو قفل کرده بازم نکنه این مدلی ناراحت بشه باز قابل پذیرش تره
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋