2777
2789

فقط سر خرید عقد خیلی بازی درآورد مثلا من یچیزی برمیداشتم میخواست واسه پسرش گرون ترش رو برداره که تلافی کنه یا بعد عقد رفتیم خونه اشون گفت بهم با آرایش خیلس خوشگل میشی منظورش اینه بدون آرایش زشتم ولی بعد اون دیگه هیچ برخورد و رفتار بدی ندیدم جز محبت هر وقت میریم خونه اشون کلی خوراکی میکنه همراهمون غذای گرون و خوبی بپزه حتما بهمون میگه بیایم خواهرشوهرم همینه خیلی با محبته ولی با عروس سابقشون که زن برادرشوهرم بود که حرف زدم خیلی بدشون رو گفت اون زندگیش رو ول کرد رفت همش با خودم فکر میکنم یعنی زنی که زندگیش خوب باشه این کار رو میکنه؟

آخه هم برادر شوهرم مرد خوبیه هم خانواده اش نمیدونم چرا اینجوری کرد با کلی فحش و دعوا زندگیش رو تموم کرد و رفت😐با اینکه یبار سابقه جدایی داشت که با این میشه دومی 🤕نمیفهمم من که ازشون بدی ندیدم شایدم چون اون تو ساختمونشون زندگی میکرد شرايطش فرق میکنه

بچسب به زندگی خودت وقتی خودت مشکلی نداری چی کار به زندگی برادر شوهر داری ؟

یه مدت با همسرم به مشکل خوردم یه اشتباهی کردم رفتم با جاری سابقم حرف زدم که بیشتر بشناسمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت با همسرم به مشکل خوردم یه اشتباهی کردم رفتم با جاری سابقم حرف زدم که بیشتر بشناسمشون

واقعا کار اشتباهی بوده

حالا دیگه بی خیال شو و بچسب به زندگیت

شاید خانواده شوهرت هم درس گرفتند از زندگی برادرشوهرت و رویه شون رو عوض کردند

قطعا تو یه خونه زندگی کردن مشکل درست میکنه

ممکن هم هست اون رو اذیت کردن دیدن اینجوری شد برای شما حواسشون رو جمع کردن

شایدم اون خانم خودش مشکل داشته

در هر صورت شما رو زندگی خودت متمرکز باش و با توجه به شرایط خودت پیش برو

راز زندگیتم پیش هیچکدوم از خانواده شوهر نگو