2777
2789

بهانه پسر هست اگ عاشقت بود چشم رو به همه چی میبست

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

عزیزم،بعدا به مشکل میخوردین.چون تفاوت هاتون زیاد بوده.مثلا ایشون ممکن بود توی مهمونی های شما سختش باشه و نیاد و شما دوست داشته باشی بری و بقیه موارد.شاید خیری توش بوده.انشاالله بهترین ها قسمتت بشه

عزیزم مطمئن باش اون آقا از شما خوشش نیومده مردا به هیچ زنی نمی‌گم ازت خوشم نمیاد بعدم بهتر بهم خورد از الان متوجه شدید تفاوت فرهنگی دارید انشالله ی کیس بهتر 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

عزیزم خوب شد که گفتین وقتی اونا مقید هستن به مشکل میخوردید حتی اگه شوهرت میخواست جلوتو بگیره تو ناراحت میشدی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

واقعا بابات بی سیاستی کرده اینا چیزایی نیست که ادم بهش افتخار کنه !!عیب نداره حتما صلاح تو این بوده خراب بشه آخه واقعا انگار تفاوت فرهنگی دارید و بعدا خودت یا اون آقا اذیت میشدید .

مثلا انتظار چادر نداشتن ولی مثلابا عکسای بیحجابم تو اینستا اوکی نبودن پسره خودش اهل مشروب و قلیون بو ...

ایشون مذهبی نیس مذهبی نما هستن وگرنه خانواده ای که اهل هیئت باشه مشروب نمیخوره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم اصلا هیچ اشاره ای بهش نکردم بابام اومد از خودش بگه که چه قدر سختی کشیده و رو پای خودش وایساده زر ...

دختر خوب این چیزی نبود که بشه پنهانش کرد فکر کردی تحقیق نمی رفتن خوب اونوقت بهم میزدن انشالله یکی بهتر نصیبت شه پدرت سر زنش نکن

پدرتون کار بدی نکرده، فیلم بازی می کرد بعد عقد جدا می شدین بهتر بوده؟

عجله نکنید و با هم کفو خودتون ازدواج کنین.

خیلی عاقلانه تصمیم گرفتن.

شما هم به خدا توکل کن. اینایی که گفتی برای خانواده مذهبی هر کدومشون یه خط قرمز بزرگ بودن خب. بالاخره می فهمیدن ، اونموقع خیلییییی برات سخت تر می شد ..