2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

6633 بازدید | 285 پست

برمیگشتین قبل بازم همین مسیرو میومدین؟

شاغل هستین؟ (البته شغل مرتبط به رشته تحصیلی)

بین میکروبیولوژی و حسابداری کدوم بهتره از هر نظر؟ 

با توجه به دسترسی به تهران و کرج برای اولین میشه راحت کار پیدا کرد؟

آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان

ارشد مدیریت آموزشی

معلم

اگر زمان به عقب برگرده با ذوق و عشق بیشتری مجدد همین مسیر رو انتخاب میکنم😍

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم حسابداری همیشه براش کار و خقوقم خوبه واقعاولی من ریاضیاتم ضعیفه نمیدونم‌ بدرد کسی که ریاضیاتش قوی نیست میخوره یانه چون خب امار اینا دارع دیکه

+خدایاشکرت🤍

آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیانارشد مدیریت آموزشیمعلماگر زمان به عقب برگرده با ذوق و عشق بیشتری مجدد ...

اخییی چه خوب خانوم معلمی پس😍

موفق باشی همیشه 

اقتصاد

بله معاون بانکم.. صد البته که همین رشته رو انتخاب میکنم:)

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

حقوق، الان کارآموز وکالتم نه اگه برمیگشتم میرفتم پزشکی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

معلوم حسابداری همیشه براش کار و خقوقم خوبه واقعاولی من ریاضیاتم ضعیفه نمیدونم‌ بدرد کسی که ریاضیاتش ...

یکی از دوستام دانشجوعه همین رشته و میگه ریاضیش اصلا سخت و پیچیده نیست، ولی در کل باید علاقه داشته باشی تا بتونی بفهمی درساشو

معلوم حسابداری همیشه براش کار و خقوقم خوبه واقعاولی من ریاضیاتم ضعیفه نمیدونم‌ بدرد کسی که ریاضیاتش ...

ریاضی هاش خیلی راحته نسبت به رشته های دیگه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ارشد گرافیک دارم

هم تدریس میکنم هم آموزشگاه دارم 

رشته ای برو که کاری از دستت بربیاد که نیاز نباشه جایی استخدامت کنن که اگر قبول نشدی بیکار بمونی حسابداری میتونی خودت هم برای خودت کار کنی اما شرایط میکروبیولوژی رو نمیدونم