الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
یکی از دوستام دانشجوعه همین رشته و میگه ریاضیش اصلا سخت و پیچیده نیست، ولی در کل باید علاقه داشته با ...
حالا من دوستام میگن از دانشگاه نری بهتره اموزشگاه و اکادمیا بهتر یاد میدن با نرم افزار ولی خب بازم باید یکم ریاضیاتت اوکی باشه ،اینا حقوقشون 25ت بنظرم واقعا خوبه چون کارش هم انقدر پر ریسک و چالش نیست
پزشکی واقعا سخته😢 منم به این امید پشت کنکور نشستم اما دیگه تصمیم گرفتم برم سراغ علاقم و یه رشته آسو ...
حقوقم سختتر از پزشکی نباشه راحتترم نیس ده سال عمرمو صرفش کردم اگه این ده سال رو صرف پزشکی کرده بودم الان زودتر رسیده بودم به پول
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
یه رشته انتخاب کن بخون تمومش کن پشت کنکور عمرت هدر میدی که چی بشه
مهم اینه پارتی داشته باشی بتونی بری سرکار
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹