2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 141 پست
سلام گلم مامان شدنت مبارک باشه. جراح من که با لحن بد گفت اوه اوه چرا الان اومدی بدخیم. ممنون از دلگر ...

اصلانترس عزیزم درمانتوکامل بعدشم بعدعمل خوب خودتوتقویت کن بدنت ضعیف نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر کارون شاه ابراهیمی که گفت بعد عمل نتیجه پاتولوژی برام بیار

شاه ابراهیمی باتجربه  وصبوره‌. من چندساله مریضشم . به خواهرم دوسال پیش گفته بود  بروپیش قاسمی .  ولی دادشمم اونموقع عمل کردسال ۹۹ ازاین دکترها هیچکدام نگفته بودن برو پیش کی .خانم دوستش  پیش قاسمی عمل کرده بود ومشکلی نداشت دادشمم تصمیم گرفت بره پیش قاسمی .  ببین این دکترهای غدد من همشون رفتم دادشم رفته خواهرمم رفته به هرکدوم یه دکتر روپیشنهاددادن ازاینجابدان پورسانت میگیرن. ولی شفیعی و بخشی  چون خیلی معروفن وسرشون شلوغه احتیاجی به پورسانت دادن ندارن بنظرم. 

منم متولدهفتادم. منم اونموقع تونت سرچ میکردم. نوشته بود کساییه که سنشون بالاس بیشترمیگیرن .منم نمیدو ...

البته فوق تخصص گفت گرفتگی صدا بستگی داره الان یه خانمی دیروز عمل کرده بود تو مطب باهاش حرف زدم گفت نه درد خاصی دارم نه صدام گرفته همونم گفت بستگی داره برای هر نفر نوع سرطانش که چطور باشه من به خدا میسپارم نمیگم حرف تو اشتباه قطعا مهربونی و ازمهربونیت به من میگی ممنونم گلم

صدام خوبه ولی مشکل بلع رو هنوزدارم خیلی اذیتم کارم به دکتراعصاب کشیده

عزیزم ایشالله خوب میشی یه سوال بعد جراحی زنگ زدی مطب منشیش به من گفت بعد ترخیص با مطب تماس بگیر

خداروشکر عفونت نداشته .‌ به نظرم دکتر وسیلس خدا باید هوامون داشته باشه .

ببین خطای پزشکی ممکنه برا هرپزشکی پیش بیاد حتی باتجربه ترین وماهرترینشون ولی یکی که کارش صرفا رویه چیزه  مثلا تیروییدزیادعمل کرده ودرسته که جراح عمومی هستن همشون ولی بیشتربه جراحی تیروییدمعروفن مشخصه که خطای پزشکیش هم کمتره .گلپذیر و قاسمی و... عملهای دیگه هم انجام میدن  . من اگه زمان برمیگشت عقب. یاعمل نمیکردم یافقط میرفتم پیش شفیعی تهران. شایدبگی الان همش اسمشو میارم تبلیغش میکنم ولی توخودت سرچ کن دکترشفیعی ببین چندهزارتاعمل تیرویید کرده  میگن پول زیادمیگیره ولی بنظرم ارزشش داره . میتونی نی نی سایت هم سرچ کنی  دکترشفیعی تجربه کسایی که پیشش عمل کردن بخونی ‌.

شاه ابراهیمی باتجربه وصبوره‌. من چندساله مریضشم . به خواهرم دوسال پیش گفته بود بروپیش قاسمی . ولی ...

من نمیتونم تهران جراحی کنم . ازش پرسیدم کی خوبه گفت قاسمی و گلپذیر هر کدام خواستی برو بعد دوباره رفتم مطب گفت قاسمی چند تا از بیمارها غز عفونت شکایت داشتن بازم خودت میدونی ولی خیلی دلگرمی بهم داد خیلی دکتر خوب و با تجربه ای شانس من همون روز که جواب نمونه برداریم اومد اونم از خارج برگشته بود شاید خدا خواسته بود چون من برای دکتر پروین نوبت گرفته بود خرداد پارسال برای کارون اما بعد یهو رفتم گفت رفته خارج بعد که رفتم پیش پروین نمونه برداری نوشت جوابش خواستم دوباره ببرم پیش دکتر پروین که جای اون دکتر کارون اومده بود دوباره

البته فوق تخصص گفت گرفتگی صدا بستگی داره الان یه خانمی دیروز عمل کرده بود تو مطب باهاش حرف زدم گفت ن ...

نه به نوع سرطان بستگی نداره به کارجراح بستگی داره که خیلی ماهرباشه.

ببین خطای پزشکی ممکنه برا هرپزشکی پیش بیاد حتی باتجربه ترین وماهرترینشون ولی یکی که کارش صرفا رویه چ ...

عزیزم من شرایط مالیم طوری نیس بخوام برم تهران قطعا تهران از هر نظر برای هر عملی بهتر تا کرمانشاه اما متاسفانه نمیتونم حرفهات کاملا متین قبول دارم

عزیزم ایشالله خوب میشی یه سوال بعد جراحی زنگ زدی مطب منشیش به من گفت بعد ترخیص با مطب تماس بگیر

من قبل عمل تحت نظر ناصری ومهرعلی خیرندیده بودم الان  چندساله تحت شاه ابراهیمی هستم . متاسفانه تلفن اصلا جواب نمیدن  دکترهای غدد کرمانشاه. ولی تهران میگن حتی موبایل میدن بامریضهادرارتباطن پزشکها. منشی دکتر شاه ابراهیمی آقای بیژنی. شاه ابراهیمی رفته آمریکا . پروین اومده جاش ؟ اسم کوچیکش چیه ؟ معلومه تازه کاره چون اسمش نشنیدم ..اونموقع  آقای بیژنی گفت دکتردیگه میاد جای کارون. من خیال کردم برگشته پس برنگشته هنوز آره؟

من قبل عمل تحت نظر ناصری ومهرعلی خیرندیده بودم الان چندساله تحت شاه ابراهیمی هستم . متاسفانه تلفن ا ...

نه عزیزم الان چند روز کارون برگشته منشیش هم عوض شده یه خانمیه دکتر کارون برای مریض های قدیمیش سایت داشته که باهاش تبادل نظر داشته باشن این خانمی گفت که سالهاس مریضش بوده . فکر کنم نوشین پروین