هر بار میخواستم تو سایت عضو شم به یه دلیلی نمیشد امروز که فهمیدم باید برای سرطان تییروییدم جراحی بشم گفتم خواستم ببینم کسی اینجا تجربه جراحی داره. از یه طرف از جراحی و عاقبتش میترسم از یه طرف امیدوارم ولی با حرفهای امروز دکتر خودم رو باختم خیلی رک و با لحن بد گفت اوه اوه سرطانت زیاد خوش خیم نیس. خیلی سخته تازه چند ماه عقد کرده باشی به امید شروع زندگی جدید ولی اینطور بشه .خوشحالم میشم از تجربیاتتون بعد عمل بدونم.
خدا رو شکر برات عود نداشته همیشه سلامت باشی .منم از همین متاستاز میترسم چون سرفه دارم میگم به ریه نر ...
نترس انشالله متاستازنداده سرفه میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه. . تحت نظر کدام فوق تخصصی؟متاسفانه دکترهای غددکرمانشاه خوب نیستن الکی آدم میترسونن بخصوص رزیتاناصری ومهرعلی رحیمی . من همشون رفتم . کارون شاه ابراهیمی ازهمشون یکم بهتره هم وقت زیادمیزاره هم صبور ومهربانه
تو فکر نرو منم یه مدت مثل خودت بودم تا یه بیماری پیدا میشد استرس که چی دارم و سرچ تو نت نگران نباش ا ...
چشم قربونت برم اتفاقا روانپزشکم هم سرچ کردن و دکتر رفتن رو برام ممنوع کرد این یه ماه خوب به حرفش گوش کردم ولی این چند روز اخیر حرفشو گوش ندادم حالم بد شد😭
سلام عزیزم منم سرطان داشتم پاپیلاری یک ونیم سال پیش عمل کردم ۱۲۵میلی یدگرفتم الآنم خوبم خداروشکرحامله شدم ویه بچه ۴۰روزه دارم تنهام حرفی که به من امیددادحرف جراحم بود که گفت نترس تاحالاسرطان تیروئیدهیچکسونکشته توام چیزیت نمیشه
دکتر فوق تخصص گفت گلپذیر بهتر تا قاسمی چند تا بیمارها شکایت داشتن بعد عمل بخیشون عفونت کرده
منم متولدهفتادم. منم اونموقع تونت سرچ میکردم. نوشته بود کساییه که سنشون بالاس بیشترمیگیرن .منم نمیدونستم ارثیه تاوقتی که دادشمم عمل کرد.سرطان تیرویید یاارثیه یا بخاطر اشعه . کدام دکتر بهت گفته برو پیش گلپذیر؟من اونموقع دکترناصری بهم گفت برو پیش گلپذیر ولی خواهرم تازکی رفته بود پیشش گفته بوداشتباه کردم به بیمارام گفتم اینجاعمل کنین الان به بیمارم میگم حتی شده فرش زیرپاتون فروختین برین تهران. خدابراش نسازه رزیتا ناصری ومهرعلی رحیمی که مارو ترسوندن . دکترهابخاطر پورسانتی که ازجراحها میگیرن. اونایی که پورسانت میگیرن ازشون معرفی میکنن به حرفشون اصلا اعتنانکن.هرکی پیش گلپذیرعمل کرده. مثل من شده . ببین اون دکتری که بهت گفته ممکنه صدات آسیب بزنه بستگی به کارجراح داره من تایسال صدام بالانمیومد.الان صدام خوبه ولی هنوز مشکل بلع دارم و بعداینهمه سال هنوزیطرف تارصوتیم فلجه.ولی دادشم که قاسمی عمل کرد بخدا همون روزعمل صداش واضح وبازبود . روزبعدعمل. راه میرفت . من تایه ماه نمیتونستم سرموتکون بدم . تایسال درد و گرفتگی صداداشتم . صدام تایسال گرفته بود