2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 141 پست
عزیزم من شرایط مالیم طوری نیس بخوام برم تهران قطعا تهران از هر نظر برای هر عملی بهتر تا کرمانشاه اما ...

بخدا اگه زمان برمیگشت عقب حتی اگه شوهرم  نمیبردم خودم  کلیه ام میفروختم میرفتم تهران عمل میکردم . اونم نه زیریک سانت میراشتم نزدیک یک سانت بشه اونپوقع عمل میکردم .  براسونو برو بابلی  و دکتری هس روبه روآزمایشگاه پارس. خواهرم پیش بابلی سونومیده وپیش اوروبه روی آزمایشگاه پارس اسمش الان یادم نیس ولی خیلی ماهره . به خواهرم گفتم بپرس ازش ببین پاپیلاری تاچه اندازه ای خطرناک نیس گفته بود یک سانت ‌ . معمولا دکترهای غدداینونمیگن میدونی چرا؟ چون میگن عمل کنن بیان بشن مریض خودم  من این بلاسرم اومده دیگه حرف  دکترها قبول ندارم چون دین ودنیاشون پوله . لااقل شفیعی درست پولکیه ولی کارش هم خوب بلده الکی نیس بهش میگن پنجه طلا. 

من قبل عمل تحت نظر ناصری ومهرعلی خیرندیده بودم الان چندساله تحت شاه ابراهیمی هستم . متاسفانه تلفن ا ...

مهر علی که تعرفش رو یه خانمی زیاد میکرد بعد خانم دیگه گفت اصلا دکتر خوبی نیس نظرها متفاوت یکی گفت خوب یکی گفت اصلا به خدا آدم میمونه چکار کنه فقط باید امیدم به خدا باشه بسپارم به خودش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل عمل تحت نظر ناصری ومهرعلی خیرندیده بودم الان چندساله تحت شاه ابراهیمی هستم . متاسفانه تلفن ا ...

الان مطب کارون تو سی متری شماره مطبش هم تلفن همراه منشیش

بخدا اگه زمان برمیگشت عقب حتی اگه شوهرم نمیبردم خودم کلیه ام میفروختم میرفتم تهران عمل میکردم . او ...

درسته عزیزم. خدا بهش سلامتی بده. چشم برای سونو میرم والا من همین کارون گفت زیر یه سانت خطر ندار ولی علایم تو خوب نیس من الان صدام خش داره چند وقته شدم مثل سرما خورده ها گردن درد به کنار 

درسته عزیزم. خدا بهش سلامتی بده. چشم برای سونو میرم والا من همین کارون گفت زیر یه سانت خطر ندار ولی ...

الان خواهرم زنگ زدراجع به توبهش گفتم گفت نزدیک یک سانته ۹میل حتماعمل کنه‌. گفتم میخواد بری پیش گلپذیر گفت پارسال رفتم مطب کارون یکی اومده صداش  ازصدای تو(یعنی من)که تازه عمل کرده خیلی بدتربود گفته بودپیش گلپذیرعمل کردم . گفت بین قاسمی وگلپذیر انتخاب بین بدوبدتر .بدترانتخاب کردی که گلپذیره اونموقع ناصری به من گفت بروگلپذیرالان حتی خودش خواهرم رفته بود پیشش گفته بود اشتباه کردم به مریضام گفتم اینجاعمل کنین حتی شده فرش زیرپات فروختی بروتهران. راستی خواهرمم میگه منم سرفه میکنم .آخه خواهرمم بجز ندول پاپبلاری چندتاهم خوش خیم داره ‌.احتمالاخوش خیمه بزرگترشده  که اینطورسرفه میکنین. گردن درد الان منم دارم تازگی فهمیدم ازاعصابه ودارم دارواعصاب میخورم .  سرفه شما (تووخواهرم ) پس از ندوله . پیش کی سونودادی؟ بروبابلی دقیقه . نمونه برداری هم پیش غریب صالحی . غریب صالحی گفته بود به خواهرم که بدخیم زیریک سانت خطرناک نیس .روبه روی آزمایشگاه پارسه. من اونموقع آزمایشگاه رازی انجام دادم نمونه برداری رو

آره گلم .امیدوارم دیگه نره خارج

الان برگشته ازخارج ؟  چندوقته برگشته؟من چندتاشماره موبایل ویکی ثابت دارم هیچکدام جواب نمیدن.  اگه شماره ای داره که جواب بده منشیش برام توشخصی بفرس ممنون 

الان برگشته ازخارج ؟ چندوقته برگشته؟من چندتاشماره موبایل ویکی ثابت دارم هیچکدام جواب نمیدن. اگه شم ...

اره برگشته چشم پیداش کنم حتما میفرستم آخه الان تو جمع آوری هستیم جابه جایی خونه نمیدونم کاغذی که منشیش شماره رو  روش نوشت کجا گذاشتم پیدا کنم حتما.

الان برگشته ازخارج ؟ چندوقته برگشته؟من چندتاشماره موبایل ویکی ثابت دارم هیچکدام جواب نمیدن. اگه شم ...

شمارش پیدا کردم خداروشکر 

درخواست دوستی دادم قبول کن که بشه خصوصی شماره فرستاد