2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 141 پست
عه منم کرمانشاهم . آره بعدمن دادشم عمل کردفهمیدیم ارثیه.ببین دادشم پیش افشین قاسمی بیمارستان بیستون ...

اول رفتم پیش قاسمی اما چون گفته بودن بعد عمل بخیه عفونت داره رفتم پیش گلپذیر

خدا رو شکر برات عود نداشته همیشه سلامت باشی .منم از همین متاستاز میترسم چون سرفه دارم میگم به ریه نر ...

نترس انشالله متاستازنداده  سرفه میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه. . تحت نظر کدام فوق تخصصی؟متاسفانه دکترهای غددکرمانشاه خوب نیستن الکی آدم میترسونن بخصوص رزیتاناصری ومهرعلی رحیمی . من همشون رفتم . کارون شاه ابراهیمی ازهمشون یکم بهتره هم وقت زیادمیزاره هم صبور ومهربانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول رفتم پیش قاسمی اما چون گفته بودن بعد عمل بخیه عفونت داره رفتم پیش گلپذیر

وای نه گلپذیر نری . توهنوز عمل نکردی. چراگفته بعدعمل بخیه عفونت داره؟  دادشم که عفونت نکرد  بخیه جذبی هم میزنه

تو فکر نرو منم یه مدت مثل خودت بودم تا یه بیماری پیدا میشد استرس که چی دارم و سرچ تو نت نگران نباش ا ...

چشم قربونت برم اتفاقا روانپزشکم هم سرچ کردن و دکتر رفتن رو برام ممنوع کرد این یه ماه خوب به حرفش گوش کردم ولی این چند روز اخیر حرفشو گوش ندادم حالم بد شد😭

عمل که کردی حتما بیا خبرمون کن خوشحال بشیم 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

سلام نوعش وسایزش چنده؟ کدام شهری؟ من عمل کردم سال نودوهفت بیست وهفت سالم بودنوعش پاپیلاری بود. وزیری ...

من متولد هفتادم دکتر گفت این سرطان بیشتر برای رده سنی بالاتر ارثی هم نبوده نمیدونم چرا من گرفتم

چشم قربونت برم اتفاقا روانپزشکم هم سرچ کردن و دکتر رفتن رو برام ممنوع کرد این یه ماه خوب به حرفش گوش ...

چشم عزیزم حتما اطلاع میدم .ایشالله که برای تو هم چیزی نیس برات دعا میکنم

وای نه گلپذیر نری . توهنوز عمل نکردی. چراگفته بعدعمل بخیه عفونت داره؟ دادشم که عفونت نکرد بخیه جذب ...

دکتر فوق تخصص گفت گلپذیر بهتر تا قاسمی چند تا بیمارها شکایت داشتن بعد عمل بخیشون عفونت کرده

دکتر فوق تخصص گفت گلپذیر بهتر تا قاسمی چند تا بیمارها شکایت داشتن بعد عمل بخیشون عفونت کرده

خداروشکر عفونت نداشته .‌ به نظرم دکتر وسیلس خدا باید هوامون داشته باشه . 

نترس انشالله متاستازنداده سرفه میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه. . تحت نظر کدام فوق تخصصی؟متاسفان ...

دکتر کارون شاه ابراهیمی که گفت بعد عمل نتیجه پاتولوژی برام بیار

سلام عزیزم منم سرطان داشتم پاپیلاری یک ونیم سال پیش عمل کردم ۱۲۵میلی یدگرفتم الآنم خوبم خداروشکرحامله شدم ویه بچه ۴۰روزه دارم تنهام حرفی که به من امیددادحرف جراحم بود که گفت نترس تاحالاسرطان تیروئیدهیچکسونکشته توام چیزیت نمیشه

سلام عزیزم منم سرطان داشتم پاپیلاری یک ونیم سال پیش عمل کردم ۱۲۵میلی یدگرفتم الآنم خوبم خداروشکرحامل ...

سلام گلم مامان شدنت مبارک باشه. جراح من که با لحن بد گفت اوه اوه چرا الان اومدی بدخیم. ممنون از دلگرمیت

منم متولدهفتادم. منم اونموقع تونت سرچ میکردم. نوشته بود کساییه که سنشون بالاس بیشترمیگیرن .منم نمیدونستم ارثیه تاوقتی که دادشمم عمل کرد.سرطان تیرویید یاارثیه یا بخاطر اشعه .  کدام دکتر بهت گفته برو پیش گلپذیر؟من اونموقع دکترناصری بهم گفت برو پیش گلپذیر ولی خواهرم تازکی رفته بود پیشش گفته بوداشتباه کردم به بیمارام گفتم اینجاعمل کنین  الان به بیمارم میگم حتی شده فرش زیرپاتون فروختین برین تهران. خدابراش نسازه رزیتا  ناصری ومهرعلی رحیمی که مارو ترسوندن . دکترهابخاطر پورسانتی که ازجراحها میگیرن. اونایی که پورسانت میگیرن ازشون معرفی میکنن به حرفشون اصلا اعتنانکن.هرکی پیش گلپذیرعمل کرده. مثل من شده ‌ . ببین اون دکتری که بهت گفته  ممکنه صدات آسیب بزنه بستگی به کارجراح داره من تایسال صدام بالانمیومد.الان صدام خوبه ولی هنوز  مشکل بلع دارم و  بعداینهمه سال هنوزیطرف تارصوتیم فلجه.ولی دادشم که قاسمی عمل کرد بخدا همون روزعمل صداش واضح وبازبود . روزبعدعمل. راه میرفت . من تایه ماه نمیتونستم سرموتکون بدم . تایسال درد و گرفتگی صداداشتم  . صدام تایسال  گرفته بود