2777
2789

واقعا من و امثال من موقع ازدواج چرا به مادیات فکر نکردیم اینکه شغل خوب برای یک مرد جزو واجبات هست.تو بیست سالگی خودمون رو انداختیم تو زندگی که همش نداری هست.و هرچقدر هم خودم کار می کنم جواب نیست.خداروشکر یه بچه دارم.گاهی فکر می کنم چرا آنقدر نادان بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم دانشجو بود خیلی سختی کشیدیم تا رفت سرکار و تونستیم در حد خودمون داشته باشیم الان میبینم همه دخترای فامیل با کسی ازدواج می‌کنن ک شغل درست و پول داره منم ۲۲سالگی چشم بسته شوهر کردم 

واقعا😁😂🤣🤣🤣🤣

من سنم زیادبود

ولی کاش۱۵ازدواج میکردم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پول مهمه واقعا

من مجرد بودم تو خانواده ی فقیری بزرگ شدم نمی‌دونم چرا فکر نکردم باید با کسی ازدواج کنم حداقل کار خوب داشته باشه.واقعا جدیدا حس می کنم ازدواج می‌تونه قله یا پل پیشرفت باشه نه درجا زدن

من مجرد بودم تو خانواده ی فقیری بزرگ شدم نمی‌دونم چرا فکر نکردم باید با کسی ازدواج کنم حداقل کار خوب ...

منم خانواده ضعیفی داشتم برا همین از بچگی میدونستم باید ازدواج خوبی کنم که خودمو بکشم بالا ، واقعا همینطوره که میفرمایید

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

عزيزم موضوع اينه شرايط جامعه عوض شده ، همون ١٠سال ٢٠ سال پيش كلا ماديات هنوز مثل امروز ارزش نداشت از سال ٩٢-٩٣ بود كه كم كم پررنگ شد همه چي ... به ما هي از بچگي ميگفتن ماديات مهم نيست ، علم بهتر از ثروته و از اين حرفا، ولي الان مهمه واقعا

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
منم خانواده ضعیفی داشتم برا همین از بچگی میدونستم باید ازدواج خوبی کنم که خودمو بکشم بالا ، واقعا هم ...

واقعا ازدواج خوبی داشتی؟من مجردیم اصلا نمیدونستم پول و پول تو جیبی چی. هست.مثل سگ قالی میبافتم ولی حقم یه تیشرت نبود.چه‌برسه تفریح.خدا وکیلی وقتی پول ندارید بچه نیارید.