2777
2789
عنوان

این پشه های خطرناک چیه قضیه اشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا تو یه جای تمیزی هستم،دور و بر خوابگامون تمیزه ولی خب پشه همه جا میره دیگه پرواز میکنه راحتآدم چ ...

تا میتونی سیستم ایمنیت رو قوی کن

یه شربتی هست immunace برای تقویت سیستم ایمنی فوق العادس اگه خواستی بگیری چک کن قلابی نباشه روزی یبار  کمتر از یه قاشق چایخوری بخوری اوکیه ، 

اینم یچیز شبیه کروناس وقتیم که اومده بود کلی ترس و وله داشتیم ولی با تقویت ان شالله چیزی نمیشه ولی خب اگه دیدی پشه نیشت زده ۲ الی ۱۴ روز بعد علائم سردرد و تب و اینا داشتی یسر برو دکتر .

استرس و ترس از خود این ویروس بدتره بعدم خدا هست تا نخواد هیچی نمیشه خودشم مراقبت هست از رگ گردن بهت نزدیک تره💚

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

Strong girl اسمت رو خودشه پس قوی باش و نترس

😂😂مرسی،باشه حتما⚘

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
تا میتونی سیستم ایمنیت رو قوی کنیه شربتی هست immunace برای تقویت سیستم ایمنی فوق العادس اگه خواستی ب ...

بله دقیقا دوبار از این شربت استفاده کردم،بعد صبحانه یک قاشق مربا خوری تجویز کردن

معده رو میسوزونه یکم ولی خب همه میگن خوبه

بله دقیقا تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته،درسته که باید مواظب بود ولی خدا هم حواسش هست

بله استرس کشنده است بخصوص برای من که استرس زندگیم زیاده

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
تا میتونی سیستم ایمنیت رو قوی کنیه شربتی هست immunace برای تقویت سیستم ایمنی فوق العادس اگه خواستی ب ...

چجوری میشه تشخیص داد که قلابی نیست این شربت؟

ایرانیه فکرکنم نه؟

تو ضیحات علمی دادین.

شما پزشک هستین؟

بله دقیقا دوبار از این شربت استفاده کردم،بعد صبحانه یک قاشق مربا خوری تجویز کردنمعده رو میسوزونه یکم ...

خب پس خداروشکر 

میشه گفت تو این مشغله های خودمون این یدونه سرتق کم بود😂🥲 تلقین مثبت کن به خودت ، قدرت ذهن فراتر از این نیس پشه و هر عامل بیماریه که وجود داره پس قطعا قدرت ذهنت بیشتر‌از ایناس و حتی بدنت میتونه بدون دارو دفع کنه این ویروسو 

اینطوری تلقین کن حالت مطمئنن بهتر میشه ،

ذهن همونطور که قدرت مریض کردن بدن متعلق به خودشو داره ، قدرت درمان و محافظت هم داره

خیالت جم💚

چجوری میشه تشخیص داد که قلابی نیست این شربت؟ایرانیه فکرکنم نه؟

بله ایرانیه ، اصلیش یه رنگ هویجی داره و یه مزه ترش و شیرینی داره 

من خودمم یسری گرفتم رنگش کدر بود مزه ... میداد قلابی بود😑

خب پس خداروشکر میشه گفت تو این مشغله های خودمون این یدونه سرتق کم بود😂🥲 تلقین مثبت کن به خودت ، قد ...

متاسفانه سرتق های زندگیمون زیادن😂پشه و خیلی چیزای دیگه

بله دقیقا،قدرت ذهن خیلی زیاده،باید قوی کنیم خودمونو چون دنیا هرروز برامون سورپرایز جدیدی داره🤦‍♀️