2777
2789
عنوان

این پشه های خطرناک چیه قضیه اشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 96 پست
کاش زودتر زمستون بشع😑

زمستونم کرونا و انفولانزا عود میکنه کلا همیشه یه مریضی ای هست

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا قبل اینکه برم وحشت داشتم وقتی رفتم حتی ی بنر دربارش ندیدم تو شهرهای مختلفم رفتم هم دریا هم جن ...

گفتم که تازه داره همه گیر میشه مثل کرونا که از یه جا شروع شد و کم کم شیوع پیدا کرد

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
زمستونم کرونا و انفولانزا عود میکنه کلا همیشه یه مریضی ای هست

باز لاقل برا کرونا اینا یه واکسنی چیزی زدیم یا قبلا خفیفشو گرفتیم بدن نسبت بهش یه مقاومتی داره ولی اخه این دربدر 😑💔

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

بله درسته.. نگران نباشین کدوم شهرین؟

خب راهکار چیه؟

استرسامون کم بود،الان اینم باید اضافه بشه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
نه اصلا استرس نداشته باشید . بهداشت رو رعایت کنید جاهای آلوده زباله و آب های راکد و کثیف نرید.

فعلا تو یه جای تمیزی هستم،دور و بر خوابگامون تمیزه ولی خب پشه همه جا میره دیگه پرواز میکنه راحت

آدم چجوری میتونه نترسه اونم دور از خانواده و تنها

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

بهار  و تابستون کلا نفرت انگیزه 

هوای گرم  کلی پشه و حشرات و کلی بیماریهای مختلف . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .