2777
2789
عنوان

این پشه های خطرناک چیه قضیه اشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 96 پست
فعلا نه هنوز مونده 😁

دانشجویی؟یا کنکور ندادی هنوز؟

ان شاءالله بش برسی و مثل من براتون حسرت نشه عزیز دلم💗💗💗

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بله ایرانیه ، اصلیش یه رنگ هویجی داره و یه مزه ترش و شیرینی داره من خودمم یسری گرفتم رنگش کدر بود مز ...

ای بابا،من اونی که گرفتم قهوه ای بود فکر کنم🤔😐

نکنه مال منم قلابیه😶

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی واکسن جدید اومده پشه ها رو بهونه کردن رو ملت باز ازمایش کنن😂

دقیقا.... باز با سم پاشی توی شهر ها مسمومیت های بدتر از نیش ایجاد میکنن... با واکسن ها هم ب بهانه جدید ملت رو ب کشتن میدن

بخدا فقط پشه مارو نکشته بود که اونم داره می‌کشهاز کرونا و دلتا ماتا خلاص شدیم افتادیم دام پشه

عزیزم  دیگه نیستن اصلا اصلا تو جنوب نیست فعلا 

از بین رفتن اوایل پاییز تخم هاشون باز میشن شاید پیدا شن   نگران نباشید 

همه هم عامل بیماری نیستن  تا پاییز بهش فکر نکن 

دقیقا.... باز با سم پاشی توی شهر ها مسمومیت های بدتر از نیش ایجاد میکنن... با واکسن ها هم ب بهانه جد ...

من واکسن کرونا رو نزدم شوهرم زد 

فشار خون گرفته 

مادرم بعد سه دوز قلبش مشکل پیدا کرد و عمل قلب باز شد 

نصف فامیلها مشکل قلبی دارن 😥

موقعی هم من میگفتم نزنید میگفتن سوادنداری اینها خوبن ...

ما شدیم موش ازمایشگاهی بهداشت جهانی

❤❤❤
این پشه چند صد ساله تو کشورهای همسایه اس چه جوری سر و کله شون یهویی پیدا شده ؟؟!!

منم اطلاعی ندارم... ولی تو این عمری ک گرفتم اولین باره در مورد نیش پشه و همه گیریش شنیدم... والا از بعد از کرونا دیگه ب همه چی شک دارم و ب هیچی اعتماد ندارم

تب دنگو هستش مسافرا اوردنش بعد با این پشه انتقال پیدا کرده،، تو استانهای گرم وشرجی بیشتر هستش،، الانم بعد انتخابات اعلام حضورمیشه😅😨راه انتقالش همین پشه هستش، بیرون میرید باید لباس استین بلند بپوشید، از جاهایی که ابگیر هست آب جم میشه دوری کنید