2777
2789
عنوان

این پشه های خطرناک چیه قضیه اشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 96 پست
اگر موضوع غير علمی و متافیزیک بخوایم در نظر بگیریم شنیدم که میگند از بس جنایت انسان ها روی زمین زیاد ...

نمیدونیم از نظر علمی فیزیکی جنایی یا مذهبی هر کسی یه نظریه ی داره مطرح میکنه

کار خودشونهبا هم هماهنگنمگه خبرش رو نشنیدی که ایران داوطلب شده برای آزمایش یکسری از داروهاشون خدا لع ...

نه خبراشون رو ندارم ایرانم یه کشور اسلامی چطوری میتونه قوانین بشری جامعشو به خطر بندازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کرم دافع حشراتلباسای پوشیدهتوری در پنجره

کرم رو باید به همه جای بدن زد؟

چون از پشت لباس هم نیشش رد میشه🤦‍♀️

توری در و پنجره نداریم فعلا تو خوابگاه هستیم که نداره،سرپرست هم عمدا باز میکنه پنجره سالن رو ،میگه خفه میشم😶

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
کاش خودتون توری پارچه ای بزنید هزینه و زحمتی نداره،،

ببین انقدر کم و کسری داره خوابگاه که دیگه اعصاب نذاشتن واسمون

اجازه نمیدن از این کارا کنیم خواهر،همه چی رو باید منتظر بمونی خودشون تشریف بیارن انجام بدن

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
کدم شهری؟شهرهای شمال و جنوب و گفتن فقط بنطرم

فعلا تا دو سه هفته کرج هستم