2777
2789
عنوان

باردارم مادرشوهرتون به بچتون حس مالکیت داره یا نه 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک ۳۰

کم سن نیستی که الان اولویت فقط ارامش خودتو بچت باشه حتی سرماجراهای مهمترهم باید بیخیال باشی چه برسه به این چرت وپرتا .بعدا یه باربچه بذاری پیشش بخوابی یابری. رستوران وخرید وباشگاه میبینه داری خوش میگذرونی میگه مگه من پرستاربچشم خودش نگه داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

مورد مشابه اینطوری دیدم خیلی با سیاست عمل کرد کلامی هیچی نمی‌گفت ولی اصلا اصلا نمیزاشت کارای بچش و ا ...

میگه که همه میرن خونه مادرشون ولی تو همسایه مایی 

میای خونه ما

منم گفتم نه نمیام انقدر ناراحت شد تا یک هفته به شوهرم میگفت باهاش حرف بزن بیاد پیش ما 

اون چندتا بچه خودشو بزرگ کرده چرا باید لذت مادری رو از من بگیره

مادرشوهر منم میگفت خودم میخوام نگهش دارم منم حرصم میگرفت میگفتم بچه میارم خودم بزرگ کنم نه دیگران، تا اینکه بچم دنیا اومد کولیک داشت تا خود صبح جیغ میزد از خدام بود مادرشوهرم بیاد ببره دو ساعت بخوابم.

یا مثلا الانم که ۱۸ ماهشه هر از گاهی میدم مادرشوهرمنگه میداره میرم بیرون آزادانه میچرخم خرید میکنم با بچه برم خیلی اذیت میکنه 

کمک داشتن خیلی خوبه حالا تجربه میکنی .

مهم اینه تو تربیتش دخالت نشه

کاش بتونم دیگه بهشون فکر نکنم

میدونم و شنیدم که خانمها تو بارداری کمی حساس تر میشن

ولی سعی کن مثبت فکر کنی

از وجود بچت لذت ببر از دوران بارداریت

سعی کن از الان این حساسیت رو از بین ببری چون بعدا انشالله زایمان کنی هم احتمالا از اینجور داستان‌ها هم هست اونوقت بیشتر اذیت میشی

مادرشوهر من از الان همش میگه بچه رو بیار بزار اینجا ما ببریمش پارک!! در صورتی که من نه دانشگاه میرم نه سرکار نه جای خاص که بخوابم بچمو بزارم پیششون.. اونم منی که مدتهاست در انتظار بچه هستم و خدا میدونه چقدر تشنه بودنشم🥲

اصلا هم برام مهم نیست بگه مگه با گفتن اون من میبرم؟!

مادرشوهر منم میگفت خودم میخوام نگهش دارم منم حرصم میگرفت میگفتم بچه میارم خودم بزرگ کنم نه دیگران، ت ...

خب اگر خیلی پیش اونها باشه توی تربیتش دخالت میشه

چجوری نزارم دخالت کنه؟

میگه که همه میرن خونه مادرشون ولی تو همسایه مایی میای خونه مامنم گفتم نه نمیام انقدر ناراحت شد تا ی ...

ولش کن بگه تو به شوهرت بگو خونه مامانم راحتم هر دختری میره خونه مامانش

من تاپیکات و دیدم این کارایی ک من میگم واقعا درست نیست هر عروسی انجام بده ولی متاسفانه برخورد مناسب با این عده از مادرشوهرا  رو حرف خودت موندن و سرتق بازیه مگرنه تا آخر عمر باید غلام حلقه به گوششون باشی

اره

خب پس ذوق مادربزرگ شدنه عزیزم به دل نگیر 

بچه فقط مال پدر و مادرشه با حرف که منتقل نمیشه بزار بگه ناراحت نکن خودتو بهد از زایمانت حواستو جمع کن زیاد رفت و آمد نکن که دخالتی پیش نیاد شاید این هم یکی از عوارض همسایگی با خانواده همسر باشه 

از همین میترسم حتی هنوز به روابط بین منو شوهرم کار داره که کجا میریم و چی میخوریم بچه که دیگه بیاد چ ...

خب اون حرفاش بد نبوده اما اگر مداخله گر روابطتون هستش با احترام جوابشو بده، مثلا میگه میخوام خودم بچه را تربیت کنم بگو حتما چراکه نه من رو کمک شما حساب باز کردم و حتما از راهنماییاتون استفاده میکنم البته تحت نظر پزشکمم هستم چون به هرحال زمانه تغییر کرده مطابق نظر پزشک باشی بهتره. به همسرتم بگو دخالت کرد جوابشو بده وگرنه باید خونه جدا بگیره. همسرت پشتت هست یا نه؟