2777
2789
عنوان

باردارم مادرشوهرتون به بچتون حس مالکیت داره یا نه 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست

مورد مشابه اینطوری دیدم 

خیلی با سیاست عمل کرد 

کلامی هیچی نمی‌گفت ولی اصلا اصلا نمیزاشت کارای بچش و انجام بدن یا بیشتر از ۵ دقه بغلشون باشه یا بچشو بخوابونن حموم ببرن و اینا  اصلا نمیزاشت خیلی محترمانه میگفت نه یا بچرو می‌گرفت ناراحتم میشدن خودشو میزد به اون راه   کلا انقدر پا کاراش موند که دیگ اونا خسته شدن کنار کشیدن 

اگ میخوای واقعا نزاری دخالت کنن قدم اول اینه وقتی به دنیا آمد مستقیم از بیمارستان بری خونه مامانت نه مامانت بیاد اونجا که از اول هی بیاد پیشتون 

بعدم که آمدی همه کارا بچت با خودت باشه اصلا مشارکتشون قبول نکن بچت و کار داشتی نسپار بهشون   

اگ داری سیسمونی میخری اسم انتخواب میکنی نظر نخواه یا اطلاعات نده فقط آخرش میتونی اسم و اعلام کنی یا سیسمونی و نشون بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته ؟به خودت رحم نمیکنی به اون طفل معصوم. رحم کن اینقد حرص الکی نخور انگاراموال منقوله سندبخوره به نام مادرشوهروتمامم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

وقتی شمارو هم میگه دختر مایی دیگه حرص نداره که حساس شدی مثلا میخواد محبت کنه شاید. عزیزم فقط تو تربی ...

از همین میترسم حتی هنوز به روابط بین منو شوهرم کار داره که کجا میریم و چی میخوریم 

بچه که دیگه بیاد چی میشه 

فکر کنم از خوشحالی و دوست داشتن میگه منظور بدی نداره.

خیلی خوبه که میگه نگه میدارم بزرگ میکنم یعنی ذوق داره میتونی رو کمکش حساب کنی بعد از بچه ادم انقد خسته است میگه فقط یکی ۱ ساعت نگه داره من بخوابم

ادم رو بچه اول حساس میشه .. حرص نخور

از قبل بارداری هم میگفت خودم میخواک بزرگش کنم حرصم میده

چه بهتر

تو بچه داری انقدر خسته میشی

بنداز سر مادر شوهرت بزرگ کنه

والا چرا بیخودی حرص میخوری

بزار بدنیا بیاد اینو اونو میخوای التماس کنی کمکت کنن

عزیزم بچتون فقط برای شما و همسرتون هست با گفتن دیگران که بچه اونا نمیشه!

بعدشم گفتن مادرشوهرت از رو علاقه ایی هست که به نوه اش داره نه اینکه خدایی نکرده بخواد بچه ات رو ازت بگیره..

چرا الکی خودتو اذیت میکنی برای بچت هم اصلا خوب نیست

من هنوز باردار هم نیستم اون روز مادرشوهرم به پدرشوهرم گفت از این صندلی ها برای بچمون بگیریم 

با اینکه خیلی عذابم داده و همچنان هم میده ولی من اصلا برام مهم نیست چه از روی علاقه باشه چه مالکیت چون میدونم بچه فقط برای مامان باباشه