2777
2789
عنوان

باردارم مادرشوهرتون به بچتون حس مالکیت داره یا نه 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست
تجربشو داری؟🤣🤣

نه ولی خصلت اکثرمادرشوهرا همینه 🤣چشم دیدن خوشگذرونی عروس ندارن مخصوصا مجبورباشن بچه نگه دارن 🤣الان هم گف بگو آره خداخیرت بده میذارم پیش شمامیرم خریدرستوران کافی شاپ 🤣اگه دفعه ی دوم گفت قول پزشکیان بیامنواعدام کن

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر خیلی پیش اونها باشه توی تربیتش دخالت میشهچجوری نزارم دخالت کنه؟

مثلا باید رو حرفت وایسی به حرف بقیه توجه نکنی.

مثلا من به بچم گوشی نمیدم ولی بقیه میدادن برگشتم محترمانه گفتم واسه چشمش ضرر داره و‌عصبی میشه لطفا شماهم ندید اوناهم کمی رعایت کردن، 

یا مثلا وقتی دیدم گوشی دستش دادن میرفتم بچه رو میاوردم هرچند که گریه میکرد با چیز دیگه مشغول میکردم.

یا توی خیلی موارد ریز و درشت دیگه..

مثلا بچه گریه میکرد گیر میداد شکلات نقلی میخواست میگفتن بده بهش گریه نکنه ولی خب میترسیدم بزاره دهنش گیر کنه گلوش بخاطر همین گفتم نه خفش میکنه بزاریدگریه کنه من نمیدم.

مهم اینه رو حرفت پافشاری کنی.

با یه نظر و حرف خودتو نبازی

مادرشوهر منم از این حرفا می زد انتظار داشت به سبک عروسای پنجاه سال پیش تا با اینا وصلت کردم دیگه یادم بره پدر و مادری هم داشتم کلا مدام خونه اینا باشم گوش به فرمان اینا باشم بگم دیگه من دختر این خونه هستم 🤐 فازش رو هیچ وقت نفهمیدم به خاطر کدوم محبت و معرفتی که به خرج داده باید بذارمش جای مادرم! ما ازدواج کردیم از خانواده خودمون هم مستقل بشیم حتی نه اینکه یه مادر پدر جدید هم پیدا کنیم که هیچ زحمتی برامون نکشیدن تازه سراپا توقع هم هستن! کاش بزرگترا حد و حدود خودشون رو بدونن و فکر نکنن کوچیکترا به دنیا اومدن به میل اینا زندگی کنن وگرنه بی احترامی کردن بهشون

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
دقیقا یکی منو درک کرد

عزمزمه واقعا خیلی مهمه چطوری رفتار کنی من خودم ازدواج نکردم  ولی اطرافم خیلی موردا مختلف دیدم یه سری مادرشوهرم هستن واقعا درکشون بالاست آزار و زیانی نمیرسونن دخالت بیجا نمیکنن واقعا برا این دسته باید جونشم آدم بده

ولی مادرشوهرایی مثل مال شما از در صمیمیت و خودمونی وارد میشن تو جزئی ترین مسائلم دخالت میکنن عروس و نوه پسری از خودشون میدونن انگار خریدن واقعا اگ جلو این دسته کوتاه بیای زندگیت تباه میشه الان مورد مشابه خانومی هست ۵۰ سالشه الان ۳۰ ساله درگیره   با این سن یه پارک تنها نمیتونه بره بچهاش تو هرچی باید از مامانبزرگه اجازه بگیرن یعنی کلا زندگیش نوک انگشت این خانوم میچرخه چون از اول کاری واسه خودش نکرد

ولی دیدم خانومی که مادرشوهرش اینطوری بود ولی از همون اول کوتاه نیامد قبل بچه دار شدن با اینکه تو یه ساختمون بودن هیچوقت تولد خانوادگی برا خودش و شوهرش نمی‌گرفت همیشه شوهرش و سوپرایز می‌کرد برا تولد و انقدر فضا دو نفره خوبی می‌ساخت که اصلا خود پسره با اینکه بچه ننه بود نمیامد بگه برو به مامانم بگو بیاد فرداشم عروسه کیک براشون می‌برد خیلی با سیاست عمل می‌کرد هیچوقت تو مسافرت و خرید نمیزاشت همراهشون باشه مگ اینکه مسافرت دسته جمعی این کارارو با دعوا نمیکرد با سیاست انجام می‌داد

بچشم که به دنیا آمد الان ۳ سالشه ت  این سه سال تا حالا دو ساعت تنها نزاشته برا مادرشوهرش   نوزادم که بود بیشتر از ده دقه نمی‌داد بغلشون به بهانه‌ های مختلف مثلا وقت شیرشه جاشو عوض میخوام بکنم میگرفتش  برای هیچ کاریم ازشون کمک نمی‌خواست یعنی هیچوقت نزاشت مادرشوهره یه بار جا بچرو عوض کنه چون کمک گرفتن مجوز دخالت میده

کلا خیلی با سیاست عمل کرد و باعث شد دیگ مادرشوهره بیخیال شه با اینکه الان تو زندگی بقیه پسراش اینطوری نیست ولی دیگ این پسر و عروسش و بیخیال شد با اینکه بیشتر از همه ام دوس داره این پسرش و   

کلا سرتق بازی یجاهایی جواب میده

مادرشوهر منم از این حرفا می زد انتظار داشت به سبک عروسای پنجاه سال پیش تا با اینا وصلت کردم دیگه یاد ...

وای دقیقا جملات مادرشوهر من ( تو دیگه دختر این خونه ای) 

میخوام اتیش بگیرم وقتی اینو میگه 

قشنگ حرفااای دلموو زدییییی