2777
2789
عنوان

بابام میاد خونم خیلی ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 48 پست
کاملا حست رو میفهممچون هم پدر و هم مادر من هردو اینطورنیعنی بجای اینکه ازشون انرژی و آرامش بگیرم است ...

واااای چقدرممم بده

مامانم اینجوری نیست خداروشکر

جلوش راحتم

اما جلو بابام باید آک بندی باشیم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

اوووف چقدرررر فضوله بدتر اون بی ملاحظه س اینجوری میگه نمیگه دلت میشکنه نیاد خوب انگار پادگان الو خورده مریض شده والا من عقیده دارم خونه کسی برم سنگم بزاره جلوم میخورم

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنمدقیقا پدرشوهر منو توصیف کردیبه همه چی گیر میده،غذا،خونه،بچه،به همه چی،وقتی میخوان بیان سرد ...

منم مداااام دارم جای انگشت بچه ها رو روی میز و تی وی رو پاک میکنم

وقتی میان من تا ریشه فرش و زیر مبل کلید و پریز وزنگ واحد همهههه جا رو دستمال میکشم

خوش بو کننده میزنم

اخرش یهو یه درزی رو میبینه که من ندیدم به همون گیر میده

اینحوری میکنه🙂‍↔️😒😏با دست اشاره میکنه و روشو برمیگردونه و کلا من همیشه به شکل بابام نگاه میکنم چه شکلی شده الان

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بابات ی مادرشوهره

خودشه😂😂

به بچه ها میگه بستنی بخورین تا اینا به وسط بستنی میرسن میگه بسته بندازین تو سطل اینا گریه 

اون اصرار

هرچی میگم چیکااااار به بچه دارینننن

فایده نداره

واااای چقدرممم بدهمامانم اینجوری نیست خداروشکرجلوش راحتماما جلو بابام باید آک بندی باشیم

دلم برای مادرم میسوزه خیلی تو عذابه

خونشون همیشه برررق میزنه ولی سنش بالاست و دست و پایش درد داره همیشه

وقتی اونجام آنقدر استرس میگیرم بچم چیزی میخوره لکه نشه فر ش شون یا مبل..همش دستمال بدست باید باشیم

اوووف چقدرررر فضوله بدتر اون بی ملاحظه س اینجوری میگه نمیگه دلت میشکنه نیاد خوب انگار پادگان الو خور ...

من همیشه یاااادم میمونه بچم ازدواج کرد یهو گفتم یه ربع دیگه میام خونت انتظار پذیرایی مفصل ازش نداشته باشم اونم با بچه کوچیک و شوهرش که خونه نباشه 

دلم برای مادرم میسوزه خیلی تو عذابه خونشون همیشه برررق میزنه ولی سنش بالاست و دست و پایش درد داره هم ...

دقیقاااا منم همینجورم

من باید مراقب حرفیم که میزنم باشم

هم پخش کننده حرف هم میخواد خیلی بدونه هم همونو‌میزنه تو سرم

منم مداااام دارم جای انگشت بچه ها رو روی میز و تی وی رو پاک میکنموقتی میان من تا ریشه فرش و زیر مبل ...

اوه ه ه ه ه می فهمم چی میگی

پدرشوهر منم حتی به غذا دادن به بچه کوچیکم هم ایراد میگیره،بهش گفتم قبلا یکی بزرگ کردم حداقل دیگه بلدم چجوری غذا بش بدم،تازه بدغذا هم هست از همه چی ایراد میگیره، چون خونشون با ما یه ساعت فاصله داره وقتی میان دو سه  روز می مونن،فکر کن تا برن جونم بالا اومده دیگه.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
اوه ه ه ه ه می فهمم چی میگیپدرشوهر منم حتی به غذا دادن به بچه کوچیکم هم ایراد میگیره،بهش گفتم قبلا ی ...

وااای خدا صبرت بده اوف

به همه جا کار دارن دیگه 

بشین سرجات مرد

من همیشه یاااادم میمونه بچم ازدواج کرد یهو گفتم یه ربع دیگه میام خونت انتظار پذیرایی مفصل ازش نداشته ...

انشالله خدا سلامتی به خودت بچه ت بده دل نگیر همین که گفتی سبک شدی خوبع بهش فکر نکن اینجور ادما معمولا حتی بهترینم باشی باز واسه دل خودشونم شده یع جی پیذا میکنن 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
عزیز دلم مادرت چ جوری کنار میاد

مامانم بابام منکه کوچک بودم خیلی دعوا میکردن

ولی الان باهم کنار اومدن

مامانم که میگه ولش کن هر کاری دوس داری بکن بهش میگه به تو ربطی نداره مگه کلفته با بچه کوچیک هی همه جارو تمیز کنه

بعد بابام هیچی نمیگه😂

ولی دوباره میاد یه دور میزنه میگه الو اشغاله باعث معده درده

میگم خب یه دونه بخورین😕