2777
2789
عنوان

بابام میاد خونم خیلی ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 48 پست

توی این چندثانیه که تاپیکتو خوندم منم از بابات استرس گرفتم چه برسه خودت :/

مهربونی ام داره اصن؟ محبت میکنه بهت؟

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا زن داداشت

داداش ندارم 

خیالت راحت من جور همه رو میکشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

منم برادرشوهرم اینطوریه... کارای خونه رو خودش میکنه،بعد بچه هاشم بالای 20سالن

بعد از من ک دوتا بچه کوچیک دارم با شوهر شلخته تر از بچه کوچیک همش ایراد میگیره....

حالا بچه ها بزارن همه جا رو مثل گل میکنم ولی ب یه ساعت نمژکشه

توی این چندثانیه که تاپیکتو خوندم منم از بابات استرس گرفتم چه برسه خودت :/مهربونی ام داره اصن؟ محبت ...

بیین محبتش همیشه با کنایه و نصیحته

همیشه

بعد جالبه من همیشه تو ذهنم ناراحت میشدم ازش الان میبینم دختر ۷سالمم میفهمه و مدام من نمیخوام ببینمش

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
آخه بابا چیکار ب اینچیزا داره. کاش بابای منم بود و میومد و هی ایراد میگرفتولی بووووود

عزیزم چه ربطی داره منم دوست ندارم پدرم ثانیه ای نباشه

بودنش برام برکته ولی ادم درد و دل هم نباید بکنه؟

دو روزه جدا می‌شد شما هم بیخیال میفهمم قلبت می‌شکنه وسواس داره ؟

نه وسواس شست وشو نداره

اما مادربزرگمم همینجوره به اون رفته

خیلی سختههههه ها خیلی

شاید باورت نشه من تاحالا چندین بار پدرشوهرم سر رسیده‌اصلا باهاش رودرواسی ندارم

خونه پر اسباب بازی میگه بچه داری عجله نکن اروم اروم جمع کن

میاد میشینه رو زمین

ولی با بابام شدید رو درواسی دارم

خدانکنه یه چیزی از خونم رو ببینه و نپسنده من تا جون در بدن دارم اونو به روم میاره و مسخره میکنه

بالای من به مدل ظرف شستن مون و آب اسراف نکردن و خیس نشدن کابینت و حتی آب نریختن رو کاشی حیاط و ماشینش و..

حساسه

بخدا دلم براش پر میشه ولی بودن باهاشون خیییلی سخته حتی بقول شما دخترم زیاد راحت نیست خونشون و این خیلی غصه داره