2777
2789

به خدا هر کاری میکنن تو این مملکت به ضرر بدبخت بیچاره هاس!

سود بانکی کم شده ازینور اجاره ها تصاعدی رفته بالا در هر صورت به ضرر اکثر مردمه.اخه پولدارا که مستاجر نیستن😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من ک آمار دو تا شهرو دارم یکی زنجان یکی ارومیه.عالیه.خونه 180 متری تو زنجان تو محله خوبش 5 م ...

یه سری به اصفهان و تهران بزن می بینی چقدر زیاده

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
یه سری به اصفهان و تهران بزن می بینی چقدر زیاده

خودم ک تهرانم عزیزم ی دوستی گفت شهرستانا هم گرونه دو نمونه براش اوردم ک ارزونه یا لااقل. ب مراتب ارزونتر از تهران

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
دیگه پایین شهر با 30 پیش

من چی بگم 15 تومن پیش دارم با ماهی سیصد  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خودم ک رانم زیزم ی دوستی گفت شهرستانا هم گرونه دو نمونه براش اوردم ک ارزونه یا لااقل. ب مراتب ارزونت ...

من تهران زندگی می کنم ولی اصالتا اصفهانیم اصفهان از تهران هم گرون تره .تو اصفهان زمین متری 20 میلیون تومن هم هست اجاره هم همین وضعیته

من تهران زندگی می کنم ولی اصالتا اصفهانیم اصفهان از تهران هم گرون تره .تو اصفهان زمین متری 20 میلیون ...

خخخخ همیشه میگم چرا اروپا دنیا نیومدم حالا خدارو شکر ک اصفهان نیستم😂😂😂😂

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
همه امکانات هم تهران جمع شده. از دکترهای گوناگون گرفته تا همه چیز

تهران هم داره از جمعیت زیاد و مشکلات منفجر می شه این نشونه ی ضعف یه کشوره که همه چیز رو تو پایتخت جمع کنه .مترو از ساعت 7 تا 9 صبح وحشتناکککککککه

من تهران زندگی می کنم ولی اصالتا اصفهانیم اصفهان از تهران هم گرون تره .تو اصفهان زمین متری 20 میلیون ...

البته شاید خونه های دنج و ویلایی و استخر و سونا دارو 1000 متری ک خاص و لاکچرین اینطوریه تو تهرانم کم نیست خب

البته شاید خونه های دنج و ویلایی و استخر و سونا دارو 1000 متری ک خاص و لاکچرین اینطوریه تو تهرانم کم ...

نه بابا .کل حاشیه رودخونه ی زاینده رود و اون ور آب قیمت بالاس.