2777
2789
اووووففف چقدر زیاد داداش من 3 سال پیش خونشو تو سعادت آباد بالای بهرود 120 متری برج. 50 تومن دو تومن ...

بهرود من يه بار رفتم اون قسمت تازه سازه هنوز خيلي اباد نيست چند سال ديگه چند برابر ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرود من يه بار رفتم اون قسمت تازه سازه هنوز خيلي اباد نيست چند سال ديگه چند برابر ميشه

ی بار رفتی .الان ده ساله اونجان همه چیزشون برقرار شده و راه افتاده اگه ده سال پیش بود ی حرفی.فضای سبز پارک پرواز.فروشگاه شهروند فروشگاه بهرود ی فروشگاه جدید تره بار چنتا سوپرمارکت کبابی فست فود داروخانه کلینیک موسسه زبان و موسیقی 

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
ی بار رفتی .الان ده ساله اونجان همه چیزشون برقرار شده و راه افتاده اگه ده سال پیش بود ی حرفی.فضای سب ...

دقيقا شش سال پيش رفتم شهروند داشت خونه دوستم فكر كنم بالاترين برجش بود رو كوه بود تقريبا😂

الان حتما بهتر شده

حالا همه مال زنجان و ارومیه شدم 90 درصد نی نی سایت😂😂😂کلا سوژه بازیو کل کلو دوس دارین😛خب ی بارم شماها تاپیک میزدینچرا تو شهر ما انقد اجاره خونه گرونه😄😄😄

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
دقيقا شش سال پيش رفتم شهروند داشت خونه دوستم فكر كنم بالاترين برجش بود رو كوه بود تقريبا😂 الان حتم ...

آره بابا کلی فرق کرده بازم برو😜😜😜

عزیزم من مجبورم حداقل یه سال دیگه بمونم چون دانشگاهم اینجاست.بعدش دیگه میرمو پشت سرمم نگاه نمیکنم😔

اگه فوق فوقش نتونستی خونه بگیری پانسیون بگیر من دوستم توی مدائن یه پانسیون گرفته ماهی ۵۰۰ تومن ولی خب از شوهرت یکسال دور میشی.دانشگاه خوابگاه نمیده؟

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤