2777
2789
همه شهرها گرونه. نه فقط تهران

نه بابا من ک آمار دو تا شهرو دارم یکی زنجان یکی ارومیه.عالیه.خونه 180 متری تو زنجان تو محله خوبش 5 میلیون 300 خونه 120 متری ارومیه مرکز شهر 10 تومن رهن کامل😐

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خونه با دیواراش میشه 49 متر تو یه منطقه ی قدیمی خونه حداقل 20 سال ساخت طبقه سوم بدون اسانسور.20 ...

خونه مام 20 سال ساخته اما خیلی تمیز و روپاس.طبقه اولیم...ولی با قیمتی ک گفتی مال ما انگار خوبه انصافا😅

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
خونه مام 20 سال ساخته اما خیلی تمیز و روپاس.طبقه اولیم...ولی با قیمتی ک گفتی مال ما انگار خوبه انصاف ...

خخخخ قدر بدون خواهرم  

پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍

اجاره خونه تو تهران خیلی گرون شده .از وقتی سود بانکارو کم کردن دیگه پول پیش کمتری میخوان ولی بالای دو سه تومن اجاره میخوان.بس که مملکت خر تو خره هیچ نظارتی نمیشه هیچ قانونی برای قیمت اجاره نیست

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️