2777
2789

دهمین روز رژیمم خدایا تا دوماه باید رژیم باشم تا. به وزن دلخواه برسم انقدرگشنمههه کاری روزی ۱۴۰۰میخورم قدم ۱۶۶وزن ۷۴ دوست دارم ۶۶ ۶۷باشم سختههه فستینگ ۱۶,ساعته هم هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حذف قند مصنوعیو شروع کردم

داره میشه ی هفته 😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خوش به حالت من هی میشکونم

من بعد هفت ماه بهو ادامه دادم به ده روز رسیده دیگه دلم نمیاد بشکنم تو این هفت انقدر رژیم گرفتم و شکستم روانی شدم تا اخرین بار رفتم رو ترازو دیدم ۷۸کیلو سدم وحشت کردم یعنی. باز بیخیالی میزدم تا عید هشتاد کیلو رد میکردم اونوقت دیگه نمیتونستم خودمو کنترل کنم 

من بعد هفت ماه بهو ادامه دادم به ده روز رسیده دیگه دلم نمیاد بشکنم تو این هفت انقدر رژیم گرفتم و شکس ...

چکار کنم منم نشکنم؟وای روانی شدم 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

هم قد توام و 66کیلو ام منم رژیم می‌خوام 50 کیلو شم

پنجاه کیلو زشت میشه برای این قد من شصت کیلو شده بودم دو سال پیش همه میگفتن زشت و استخونی شدی پنجا کیلو فاجعه ست اونجوری دوست ندارم اصلااا زن یه ذره توپر باشه خیلی جذاب تره 

من بعد هفت ماه بهو ادامه دادم به ده روز رسیده دیگه دلم نمیاد بشکنم تو این هفت انقدر رژیم گرفتم و شکس ...

خوشبحالت اسی من ۱۶۳ قدم هست و ۸۶ وزنم آرزومه ۶۰ کیلو شم خیلی هر روز بهش فکر میکنم ... توان ندارم دیگه بس رژیم پول دادم نگرفتم