2777
2789
والا ما تو. یه شهر کوچیکیم اجاره هاش خیییلی بیشتر ازینه 

من خواهر شوهرم طرح داشت خونه اجاره کرده بود پارسال زنجان امسال ارومیه

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
خلاصه امسال وحشتناک بد شده. به نظرتون صبر کنیم تا مهر و ابان قیمتها بهتر میشه؟

آره ی کمی بهتر میشه البته ی کمی چون فصل جابجایی معمولا خرداد تا آخره شهریوره پاییزو زمستون خیلی کم میشه جابجایی ها صاحبخونه ها قیمتو میارن پایین

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ی کمی بهتر میشه البته ی کمی چون فصل جابجایی معمولا خرداد تا آخره شهریوره پاییزو زمستون خیلی کم م ...

اخه مورد هم کم میشه میترسم خیلی پایین نیاد اجاره

متری 20 میلیون؟؟؟حرومه 

بله محله ی عباس آباد و مرداویج و خیابون های مطهری و مشتاق اول و دوم و پل شیری و مهر آباد وچهار باغ بالا و.....یه علت سنگین بودن جهاز اصفهانی ها همین قیمت خونه هم هست چون پسر باید خونه تو شهر به این گرونی بخره 

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
خلاصه امسال وحشتناک بد شده. به نظرتون صبر کنیم تا مهر و ابان قیمتها بهتر میشه؟

اون موقع خونه هم کم می شه اگه بچه مدرسه ای نداری صبر کن 

خسته م به خدا

تو دیوار و شیپور هم گشتم اما انقدر دروغ مینویسن که میرم میبینم پشیمون میشم! 

حالا خانم ها به نظرتون چه چیزهایی رو در نظر بگیرم برا خونه؟ مثلا من تکواحدی بودن خیلی برام مهمه و قدیمی نباشه به خاطر همین کیس خیلی کم گیر میاد...

دوواحدی خیلی بده؟

راستی ما دو نفریم ولی شوهرم قراره یه مدت بره شهرستان برا کار.قراره یه مدت با خواهرم باشم.

خسته م به خدا تو دیوار و شیپور هم گشتم اما انقدر دروغ مینویسن که میرم میبینم پشیمون میشم!  حا ...

اگه خلوت باشه مجتمع نه بد نیست بستگی به همسایه هم داره

بله محله ی عباس آباد و مرداویج و خیابون های مطهری و مشتاق اول و دوم و پل شیری و مهر آباد وچهار باغ ب ...

چ وحشتناک کلا شنیده بودم اصفهانیا خیلی مایه دارن ولی نه تا این حد