2777
2789
عنوان

یعنی ته ارزوش این بود

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 29 پست
واقعا؟ مثلا نمی خوای پولدار شی ماشین خیلی خوب زندگی لاکچری ارزویی که ارزوی خیلی ها هست نداری؟

شاید فکر کنی دروغ میگم ولی به خدا اصلا دوست ندارم زیاد پولدار شم دوست دارم معمولی باشه ولی راحت برای خودم عجیبه چرا عین بقیه نیستم 

همیشه ام اینو میگم آدم یه خونه داشته باشه راحته راحت زندگی می کنه ولی خونه بشه دو تا آرامشو میگیره ماشین یکیش خوبه دو تا بشه آرامشو میگیره بد میگم؟

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

هر چقدر آدم بیشتر آگاه میشه نگرشش به جهان عوض میشه و تغییر می‌کنه در نهایت آرزویش هم عوض میشه من همی ...

دقیقا  خانواده هم خیلی مهمه شاید اصلا به مادرم یاد ندادن برای خودش زیاد بخواد ولی برای من همیشه بهترین رو خواسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجوری فکر می کنیمن این سوالو از باباجونم پرسیدم بهم گفت که تو الان جونی دلت این چیزا رو می خو ...

شاید درون خودمون نیاز داره یه کاری کنه ولی به بقیه گیر می دیم🤦🏻‍♀️ ولی مادر من از همون جونی فقط این ارزو رو داشته مگه می شه ادم جون باشه خیلی ارزو بزرگ نداشته باشه

واقعا؟ مثلا نمی خوای پولدار شی ماشین خیلی خوب زندگی لاکچری ارزویی که ارزوی خیلی ها هست نداری؟

منم ی زندگی با ارامش دوس دارم ولی خب ارامش معمولا ب پول زیاد ختم‌میش

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

ارزوی منم همینه ی ادم مث خودم دوسم داشته باشه همین 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

شاید فکر کنی دروغ میگم ولی به خدا اصلا دوست ندارم زیاد پولدار شم دوست دارم معمولی باشه ولی راحت برای ...

فکر کنم  بستگی داره به شخصیت نیاز های ادما و محیطش برای من مهم قدرته یعنی دوست دارم اون دو تا خونه رو داشته باشم کلی ارامش نداشته باشم برای شما ارامش و ازادیه 

آرزوهاشو در راستای توانش قرار داده

اخه خیلی حیفن اینجور ادما مادر من خیلی سر زبون داره هزار بار از دوستام شنیدم مادرت یه بیزینس من خیلی توانایی می شد ولی برای بقا اومد کارمند شد 

اخه ادم اینقدر کم توقع ارزو که کنتور نمی ندازه مثلامن خودم می دونم به خیلی هاش نمی رسم ولی خیلی بلن ...

بلند پروازی الکی و امید واهی دادن فایده نداره

منم آرزوم آرامش و دلشتن همسر عاشقه

ارامش نمیگم ندارم ولی دلم خوش نیست

اخه تنها ارزوته😍؟ جا برای رشدت نذاشتی دلت خونه بهتر و.. نمی خواد مامانم من به همه چی راضیه ولی من ...

تنها که نه ولی واقعا مهمترین انگیزم هنوزم مادر شدنه با ۳۰ سال سن😁اما خب مجردم

الان تنها انگیزم برای انتخاب صحیح همسر هم زندگی خوب برای بچه هامه 🤦🏻‍♀️🥲

اصن درس خوندم با سواد بشم که مادر بهتری بشم نصف کارامو به خاطر همین هدفم انجام دادم

ینی میخوام بگم انگار باقی اهداف زیر مجموعه ی اونه

تنها که نه ولی واقعا مهمترین انگیزم هنوزم مادر شدنه با ۳۰ سال سن😁اما خب مجردمالان تنها انگیزم برای ...

خوشبحال بچه هات😍 چقدر فداکاری مطمئن م به هدفت می رسی بچه ها تو با عشق فروان بزرگ می کنی اتفاقا مادر منم بعضی وقتا محو من می شه می گه ثمره این همه زحمت دارم می بینم خوبه دیگه ادم یه هدف داشته باشه که هر روز ببینتش ذوق کنه  جوری تعریف کردید منم دلم بچه خواست🤣

خوشبحال بچه هات😍 چقدر فداکاری مطمئن م به هدفت می رسی بچه ها تو با عشق فروان بزرگ می کنی اتفاقا مادر ...

خخخخ من خودم عاشق مامانمم 

بهش میگم من انقد دوست داشتم که میگفتم اگر بتونم چند تا بچه داشتم که اینطوری دوسم داشته باشن دیگه از خدا چی میخوام؟؟🤣

واقعا آدم در نهایت دلش عشق میخواد دیگه مگه غیر از اینه؟ من هنوزم میمیرم واسه مامانم و بنظرم خیلی خوشبخته که ۴ تا بچه داره که عاشقش هستن🤌😍