2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست
تو احتمالا هنوز از افسردگی بارداری درنیومدی شوهرتم ببخشید بیشعوره نمیفهمهخدا هم مهربونه هر ترسی که ا ...

بله خیلی سخته بخدا من کسی رو ندارم من این سایتو دارم باهاتون راحت حرف بزنم مثلا از ذهنم میگذره ک اگر نذری از ذهنت گذشت ادا نکنی ی اتفاق میفته یا اگر برای پسرت نماز نخونی چیزی میشه البته با خودم مقابله میکنم ونمیدونم

شبا بعد از نماز مغرب وعشا نزدیک ب ۶ تا نماز هست میخونم شده عادت میگم اگر نخونم اتفاقی میفته(این نماز هم ب خاطر وسواس از قبل میخونم) ولی دروغ چرا دلم نمخواد دیگه بخونمشون مجبوری میگم نخونم خدا ناراحت میشه بچمو ازم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دقیقا معنی اصلاح رو متوجه نمیشم یعنی چیکار کنم مثلا موقعی ک دستم خورد ب مای بی‌بی پسرم بگم نجس ...

ادمای عادی چیکار میکنن وقتی دستش خورده به مای بیبی یا حس میکنیم خورده یا بو میده میریم سر سری اب میکشیم یا یدور با مایع میشوریم این کاملا عادیه یا وقتی حس میکنی خودتو خیس کردی میتوین چک کنی این کاریه که همه ی ما میکنیم با این تفاوت که ما این کارو در لحظه انجام میدیم و تموم میشه همونجا ولی تو بار ها باراها بهش فکر میکنی و خودتو اذیت میکنی باید اجازه ندی این افکار وقتتو بگیرن 

ادمای عادی چیکار میکنن وقتی دستش خورده به مای بیبی یا حس میکنیم خورده یا بو میده میریم سر سری اب میک ...

اخه قبلا اصلا اینطور نبودم مای بی‌بی عوض میکردم وتمام اصلا بعدش مهم نبود یا حتی اگر تو خودم چند قطره ادرار می‌ریخت میرفتم پام میشستم و شلوارم عوض میکردم الان میرم دسشویی میام میشینم میگم ای وای دسشویی میاد الان میکنم توخودم

نمیدونم بخدا خودمم موندم دیگه چی درسته چی غلط

صحبت کن ، من وسواس فکری شما رو کاملا درک میکنم بهش اجازه بدی تمام زندگیتو تحت تاثیر قرار میده شما چندین کارو باید همزمان پیش ببری 

مصرف دارو ،اصلاح تغذیه، اگر در توانت بود مشاوره و مطالعه ، رفتارهای اصلاحی خودت عزیزم 

مثال بزن از افکارت 

خدایم برایم کافیست💗

بله خیلی سخته بخدا من کسی رو ندارم من این سایتو دارم باهاتون راحت حرف بزنم مثلا از ذهنم میگذره ک اگر ...

نخون یه مدت،میبینی که اتفاقی نمیفته،اتفاقا به این نیت بخونی ارزش نداره،چون بقول خودت از روی عادته کلا جز۱۷رکعت واجب نمازهای دیگه رو اگه حال خوب بهت دست نمیده نخون تا این افکار از ذهنت دور شه

یکم مطالعه کن،احکام بپرس،میبینی همه تاکید میکنن کارهایی که وسواس میاره رو ترک کن حتی ممکنه عدم ترکش گناه باشه تا عدم انجامش

اخه قبلا اصلا اینطور نبودم مای بی‌بی عوض میکردم وتمام اصلا بعدش مهم نبود یا حتی اگر تو خودم چند قطره ...

عزیزم ادما تو هر دوره ای بخاطر یه شرایطی دچار این چیزا میشن عادیه روی افکارت خیلی کار کن