2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی هم هست،مثلا میشه پوشک رو عوض کردی تا بری بندازی دور،خود پوشک رو دوانگشتی یا با ۳انگشت بگیری،هرجا که لازم میشه به لباست دست بزنی یا در رو باز کنی...با دو انگشت دیگه که میدونی تمیزه

یه مساله مهم

درمورد نذر،تا وقتی صیغه نذر رو نخوندی موقع نذر کردن.

اگه بهش عمل نکردی،اشکالی نداره و چیزی گردنت نیست،

هرچند بازم بهتر هست که انجام بدی 

پس فکرتون درگیر نکن

این وسواس و...همش از فکر و خیال میاد

باید ذهنتو راحت کنی

یه مساله مهمدرمورد نذر،تا وقتی صیغه نذر رو نخوندی موقع نذر کردن.اگه بهش عمل نکردی،اشکالی نداره و چیز ...

همین صیغه منو بدبخت کرد میگم اگر ناخواسته صیغش تو ذهنم بخونم یا بگم باید انجام بدم گلم متاسفانه میدونم قصدت کمکه ولی اینایی ک میگی متاسفانه منو بدتر میکنه میدونی بارها ب صیغه ی نذر فکر کردم وحتی خوندم وچقدر ترسیدم ک الان خوندم باید انجامش بدم درصورتی ک همش ناخواسته اس؟

همین صیغه منو بدبخت کرد میگم اگر ناخواسته صیغش تو ذهنم بخونم یا بگم باید انجام بدم گلم متاسفانه میدو ...

مثلا میگم اگر صیغه نذر بخونم یا تو ذهنم بیاد ک باید براس سلامتی پسرم نماز بخونم دیگه باید اون نماز رو بخونم درصورتی ک دلم نمیخواد نمازی بخونم واقعد

ملاک خوندن صیغه نذر هستنه اینکه بهش فکر کنی یا توو ذهنت اومد پس حتما باید عمل کنیبعد هم چرا واسه نذر ...

اخه اصلا دلم نمیخواد نذر کنم شاید شما وسواس نداری ببین ادم وسواسی خیلی قضیه پیچیده هست