2777
2789

مثلاتمامی جزئیات رودقت داره مثلایادشه فلان حرف روکی وکجازدی یه حرفی بزنی اگه قبلاگفته باشی کامل یادشه تمامی جزئیات چهره بدن همروتوجه داره بعضی وقتاخوبه بعضی وقتاازاینکه انقدرتوجه داره اذیت میشم

مثلاامشب میگن پوست توشل هست بعضی پوستا سفتن بعضیاشلن ،شل زودچروک میشه درآینده

ومن بدم اومد

یامثلااگه یه روزموهای دستم رونزنم بهم تذکرمیده

یه جوش دربیارم بهم میگه

یکم‌چاق شم میگه مراقب باش وفلان

خوبیاش تعریفم میکنه

تغییرلباس رومتوجه میشه تحسین میکنه

آرایش کنی میگه قشنگ شدی 

یامثلا به خودت برسی زیباشی میگه

جزئیات چهره مثل ابرو برداشتن روهم حواسش هست میگه ابروت روبرداشتی ؟

خیلی خیلی به همه چی حواسش هست خیلی خیلی هم ظاهربراش مهمه

درحدی که اگه رنگ پوستم یه چی دیگه بودمنونمیگرفت تااین حد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی سخته همیشه که ادم نمیتونه جنیفر لوپز باشه.یروزیم هست که ادم بوی پیاز تفت داده میده و خستس.خودش چطوریاس از این نظرا که راجب تو میگه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

لطفا از کلمه خاله زنک و زن برای تحقیر استفاده نکنید باتشکر

تحقیر نیست ویژگی زنانه ست من از زنی که ویژگی مردونه داره هم بدم میاد مثلا بی چاکو دهن باشه یا بی احساس و لطیف نباشه و …