2777
2789
عنوان

کلی عکس➕️بهار 👧🏼🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 14069 بازدید | 853 پست
فداتشممم عشقممم🩷🩷🫂🫂تعلیق بودم😂🩷خیلی خوشحال میشم همه دور هم جمع میشن😍😍 وقتی عکس میذارن واقعا ...

خدا رو شکر آزاد شدی 😘😘اره منم وقت کنم نگاه کنم عکسارو 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکبار مه یاس رو‌گاز گرفتم مامانم تا چند روز منو فحش میداد

وااای 😂🤣رو نوه هاشون حساسن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوشبختم عزیزدلماسممو اینجا نمیتونم بگم ولی خواستی شخصی میگم۲۴سالمه مجردم عاشق بچه هامدعا کن یه بخت خ ...

الهی آمین 

خوشبختم عزیزم.... دختر بزرگم 4سال کوچیکتر از شماس😍زنده باشین عزیزم😍💓

به خانه برمیگردم💓

خدا رو شکر آزاد شدی 😘😘اره منم وقت کنم نگاه کنم عکسارو

عزیزدلمیییی🩷🩷🫂🫂💜💜❤️❤️

باشه قشنگم 🫂🫂❤️❤️😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561

الهی آمین خوشبختم عزیزم.... دختر بزرگم 4سال کوچیکتر از شماس😍زنده باشین عزیزم😍💓

خداحفظش کنه 

چندتا بچه داری 

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

به به😋😋

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وااای 😂🤣رو نوه هاشون حساسن

آره 

الان گاهی دستم هرز میره رو بچه فقط کافیه بفهمه 

صدبار میگه دستت بشکنه و دویست بار منو به شیری که بهم داده واگذار میکنه😂😂😂

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

اخ جون عکس 😍

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰