2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست

از فردا شروع کن با اراده بگو از امروز قراره کمتر اهمیت بدم ببن روز اول حتما اشتباه میکنی ولی باید ادامه بدی با امید زیاد میدونی مثلا وقتی جای ساعتو توی خونه عوض میکنی چن ماهی طول میکشه که به جای جدیدش عادت کنی و تو این چن ماه هر بار به جای اولی ساعت نگا میکنی اشتباهی عادت ینی این انتظار نداشته باش وقتی تصمیم میگیری اصلاح کنی چن روز چن هفته چن ماه بدون اشتباه خودتو اصلاح کنی 

خود خدا هم گفته اگر مطمعن نیستی و شک داری نمی‌خواد آبکشی کنی تمام حرف خدا رو عمل کن

مثلا میخوام مای بی‌بی کنم پسرم دستم میخوره ب آلتش میگم وای دیگع نجس شد باز ب خودم میگم مطینی اصلا نجس شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا شوهرم؟ مگه اون رفیقمه توروخدا تو دعوا ی بار گفت تو روانی هستی هرچی قرصم بخوری هوب نمیشی ...

😐چ بی شخصیت واقعا ولش کن واقعا که برا خودت ارزش قائل شو مادری خواهری  کمک بگیر 

وای توروخدا شوهرم؟ مگه اون رفیقمه توروخدا تو دعوا ی بار گفت تو روانی هستی هرچی قرصم بخوری هوب نمیشی ...

تو احتمالا هنوز از افسردگی بارداری درنیومدی شوهرتم ببخشید بیشعوره نمیفهمه

خدا هم مهربونه 

هر ترسی که از بچگی از آدم‌ها تو دلت افتاده به خدا نسبت میدی احتمالا

سرترالین هم بخور ولی به دور و بری هات نگو چون ظاهرا شعورشون نمیرسه دارو خوردن معنیش روانی بودن نیست 

از فردا شروع کن با اراده بگو از امروز قراره کمتر اهمیت بدم ببن روز اول حتما اشتباه میکنی ولی باید اد ...

ببین دقیقا معنی اصلاح رو متوجه نمیشم  یعنی چیکار کنم مثلا موقعی ک دستم خورد ب مای بی‌بی پسرم بگم نجس نیست یا وقتی احساس می کنم تو خودم ادار کردم بگم این فقط شکع؟

رفتم دکتر حقیقتا قرص سرترالین داده با پرنافزین ولی از خوردنش میترسم دلم نمخواد از همی الان دارو بخور ...

با این افکار مبارزه کن،وخلاف خواسته ذهنت عمل کن،ببین تو دین هم تاکید شده همه چی پاک وطاهره مگر اینکه یقین به نجاستش داشته باشی،حتی گفتن متنجس برای وسواسی نجس نیست

مثلا میخوام مای بی‌بی کنم پسرم دستم میخوره ب آلتش میگم وای دیگع نجس شد باز ب خودم میگم مطینی اصلا نج ...

اگر دستت خورد و دستت یا اون خیس بود میشه نجس 

چند وقت اینجور به مسایل توجه کنی خوب میشی 

چون اینجور بودم میگم 

سلام ببین عزیزم من اینجوری بودم 

یه خواهر شوهر خیلی مومن دارم 

اون بهم گفت وقتی به نجاست شک داری 

یعنی مطمئن نیستی که نجس هست یا پاک 

باید بنا رو بزاری رو پاکی 

یعنی وقتی شک داری حتی اگه نجس هم بوده باشه اون پاک حساب میشه

رفتم دکتر حقیقتا قرص سرترالین داده با پرنافزین ولی از خوردنش میترسم دلم نمخواد از همی الان دارو بخور ...

سرترالین خارجی بگیر که میشه همون آسنترا . قرص کم‌عارضه ایه من 2سال استفاده کردم و موثر بود برای وسواس و اضطراب و افسردگی اما اگه میخوای تأثیرش پایدار باشه همزمان با یه روانشناس مجرب هم در ارتباط باش که ریشه ای مشکلت حل بشه 

مثلا چجوری وقتی حس میکنم دستم خوردا ر جیش پسرم بهش توجه نمکنم اخه نماز میخونم میگم‌نکنه دستم ب لباسم ...

عزیزم شما وسواس فکری داری بنظرم . دارو هاتو مصرف کن حتما دوما خودت باید به خودت کمک کنی با این افکار مبارزه کن فرصت جولان بهشون نده دستت کثیف شد خب اب گرفتی تمیز شد رفت . نمازتو دقت میکنی و میخونی دیگه بعدش نزار این فکر که ای لباسم تمیز بود یا نه بیاد تو ذهنت نماز شما صحیح بوده و تمااام هدف عبادته شمام با همه ی تلاشت انجامش دادی بعدم یعنی چی خدا تلافی کنه و فلان ؟؟؟؟؟؟ شما خدا رو چی تصور میکنی قشنگم ؟؟ خدا تماما مهربانیه خدا تماما عشق به بنده اس با این افکار خودتو تو شرایط بدی قرار میدی اون داروها تجویز یک متخصص هست نخوری بدتر میشی مصرف کن عزیزم

خدایم برایم کافیست💗