2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست
میترسم بخورم بدترم کنه

وا نخوندی ؟ میگم چند ساله دارم میخورم

ببین شاید دلت نمیخواد بهتر شی

کلا آدمایی که علایم وسواس دارن بیشتر از بقیه مقاومت میکنن واسه درمان

میدونستی؟ بخور دیگه آفرین

به روح مامانم عوارض نداره مگه نمیگی دکتر داده؟

صحبت کن ، من وسواس فکری شما رو کاملا درک میکنم بهش اجازه بدی تمام زندگیتو تحت تاثیر قرار میده شما چن ...

1از قبلنا نذر کردم چندتا نماز بخونم ک همه نذرا ب خاطر وسواس فکری بودع الان دلم نمخواد بخونم۲ تو نماز میگم نکنه ب جای کلمه ب مثلا بگم پ یا ی چیزیش رو‌نخونم قبول نباشه۳ میگم نکنه ادرار کنم تو خودم نمازم قبول نباشه حتی وقتی گوشت یا مرغ رو میشورم میگم نکنه خونش با قاطی بشه بریزه روم ۴ ترس از دست دادن پسرم دور ازجونش میگم نکنه حرفی بزنم یا کاری کنم خدا ناراحت بشه بچم ازم بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نخوندی ؟ میگم چند ساله دارم میخورمببین شاید دلت نمیخواد بهتر شیکلا آدمایی که علایم وسواس دارن بیش ...

ن عزیزم اگر بدونم عوارض نداره مرض دارم نخورم قرص پرنافزین هم داده اونو واقعا میترسم

ن عزیزم اگر بدونم عوارض نداره مرض دارم نخورم قرص پرنافزین هم داده اونو واقعا میترسم

اون یکی رو نمیدونم ولی سرترالین خوبه 

فقط سرترالین بخور فعلا

من نگران بچه تم مطمئنم استرست بهش منتقل میشه گناه داره

سرترالین رو بخور اون یکی رو اگه میترسی فعلا نخور

اسی خودتو رنج نده شاید یک مدل افسردگیه شاید از فکر وخیال زیاد بهش گرفتار شدی...برا هرکسی میتونه پیش بیاد...به آب آیت الکرسی بخون و بخور ...به آب ۴ قل بخون و بخور اصلن ب پارچ آب بخون همه بخورید...انشالله خوب میشی.از دکتر هیچ حاصل نداره برات هرکیو دیدم رفت دکتر بدتر شد...

اون یکی رو نمیدونم ولی سرترالین خوبه فقط سرترالین بخور فعلامن نگران بچه تم مطمئنم استرست بهش منتقل م ...

چشم ان شاالله از فردا شروع میکنم توروخدا برام دعا کن همش ۲۳ سالمه من از وقتی یادم میاد وسواس دارم شاید ده دوازده سالم بود هیچ زندگی نکردم

چشم ان شاالله از فردا شروع میکنم توروخدا برام دعا کن همش ۲۳ سالمه من از وقتی یادم میاد وسواس دارم شا ...

از فردا چرا 😁پاشو الان اولیش رو بخور پنجاه داده یا صد؟

آره احتمالا مامانت یا بابات خیلی از عذاب الهی ترسوندنت

اشکالی نداره ما هممون یه مشکلاتی داریم 

مهم اینه که دنبال راه حل باشیم🌹

میدونه چقدر قرآن میخونم پس چرا خوب نمیشم؟

توزندگیت مشکلی نداری؟؟غمی ناراحتی چیزی!!!گاهی طول میکشه دعا اجابت بشه حکمت شو نمیدونم...اسی توکلت بخدا باشه حالا داروتم بخور یه دوره بخور ببین چی میشه

متاسمانی نماز میخونم میاد توذهنم‌ک اگر رو لباست کثیف باشه خدا نمازت قبول نمکنه بچت ی چیزیش میشه😔

استارتر خدا خییییلی مهربونه و من معتقدم به خاطر دو قطره جیش که مطمئنم نیستی ریخته یا نه راضی نیس اذیت بشی هیچ بلایی هم سر بندش نمیاره