بچه ها من وسواس گرفتم متاسفانه و خیلی اذیتم مثلا الان پوشک پسرم عوض کردم میگمدستم نخورده باشه نجس شده باشع یا مثلا میرم دسشویی میگم نکنه جیش افتاده رو شلوارم یا مثلا نشستم میگم نکنه ادار کنم تو خودم بچه ها بگین چیکار کنم توروخدا خسته شدم خواهش میکنم هرکس این تاپیک دید برای رضای خداهم شده کمکم کنه قبلنا اینطوری نبودم الان همه چیزی حساسم کرده
از فردا شروع کن با اراده بگو از امروز قراره کمتر اهمیت بدم ببن روز اول حتما اشتباه میکنی ولی باید ادامه بدی با امید زیاد میدونی مثلا وقتی جای ساعتو توی خونه عوض میکنی چن ماهی طول میکشه که به جای جدیدش عادت کنی و تو این چن ماه هر بار به جای اولی ساعت نگا میکنی اشتباهی عادت ینی این انتظار نداشته باش وقتی تصمیم میگیری اصلاح کنی چن روز چن هفته چن ماه بدون اشتباه خودتو اصلاح کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از فردا شروع کن با اراده بگو از امروز قراره کمتر اهمیت بدم ببن روز اول حتما اشتباه میکنی ولی باید اد ...
ببین دقیقا معنی اصلاح رو متوجه نمیشم یعنی چیکار کنم مثلا موقعی ک دستم خورد ب مای بیبی پسرم بگم نجس نیست یا وقتی احساس می کنم تو خودم ادار کردم بگم این فقط شکع؟
رفتم دکتر حقیقتا قرص سرترالین داده با پرنافزین ولی از خوردنش میترسم دلم نمخواد از همی الان دارو بخور ...
با این افکار مبارزه کن،وخلاف خواسته ذهنت عمل کن،ببین تو دین هم تاکید شده همه چی پاک وطاهره مگر اینکه یقین به نجاستش داشته باشی،حتی گفتن متنجس برای وسواسی نجس نیست
رفتم دکتر حقیقتا قرص سرترالین داده با پرنافزین ولی از خوردنش میترسم دلم نمخواد از همی الان دارو بخور ...
سرترالین خارجی بگیر که میشه همون آسنترا . قرص کمعارضه ایه من 2سال استفاده کردم و موثر بود برای وسواس و اضطراب و افسردگی اما اگه میخوای تأثیرش پایدار باشه همزمان با یه روانشناس مجرب هم در ارتباط باش که ریشه ای مشکلت حل بشه
مثلا چجوری وقتی حس میکنم دستم خوردا ر جیش پسرم بهش توجه نمکنم اخه نماز میخونم میگمنکنه دستم ب لباسم ...
عزیزم شما وسواس فکری داری بنظرم . دارو هاتو مصرف کن حتما دوما خودت باید به خودت کمک کنی با این افکار مبارزه کن فرصت جولان بهشون نده دستت کثیف شد خب اب گرفتی تمیز شد رفت . نمازتو دقت میکنی و میخونی دیگه بعدش نزار این فکر که ای لباسم تمیز بود یا نه بیاد تو ذهنت نماز شما صحیح بوده و تمااام هدف عبادته شمام با همه ی تلاشت انجامش دادی بعدم یعنی چی خدا تلافی کنه و فلان ؟؟؟؟؟؟ شما خدا رو چی تصور میکنی قشنگم ؟؟ خدا تماما مهربانیه خدا تماما عشق به بنده اس با این افکار خودتو تو شرایط بدی قرار میدی اون داروها تجویز یک متخصص هست نخوری بدتر میشی مصرف کن عزیزم