2777
2789

خواستگار دوستم که تاپیک قبلیم گفتم 

لطفا خودتونو جاش بزارید ببینید جوابتون چیه؟

اخلاق و ادب بیست 

قیافه پسره شبیه جوونی های پارسا پیروز فر

سن ۲۷ 

مدرک دکتری

شغلم هم مهندس

حقوق ۳۰ الی ۳۵ 

یه خونه ۹۴ متری آپارتمانی داره

یه خونه درحال ساخت هم داره

ماشین یک میلیاردی صفر چینی داره 

طلاهم یه سرویس و چندتا النگو خریده

از شیربها هم میگن ما رسم ۵ تیکه جنس سنگین داریم

شما بودین قبول میکردین؟

بچه ها دوستم خیلی سر در گمه و استرس داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂 خب نقطه منفی نداره اینطور ک تو گفتی معلومه همه میگن مثبت

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

الان این پسر چ  کوفت دیگ ای باید داشته باشه تا دوستتون سردرگم نباشه 😂 دوستتون مولتی میلیاردن؟ چ توقعی از پسر ب اون سن دارن؟ یا خاستگارای بهترهست مثلا؟ دلیل سرگمیشو نمیفهمم فقط

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه