2777
2789
عنوان

اینجور خواستگاری داشتین جوابتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 72 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه انتخابم اشتباه نباشه میگه پسره شرایطش معمولیه و عالی نیست و حد اقل هارو داره

مثلا عالی یعنی چی؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

میگم مگه قرار نبود زندگیو باهم بسازین خونه و ماشین و پول و ۵تیکه رو که پسره داره میده چیو باهم میخوان بسازن ؟ آش رشته رو ؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آخه دوستم میگه معمولیه

آره معمولیه دیگه واسه یه خانواده ای که موقعیت خوبی داره معمولا همه خواستگارای دختر اینطوریه 

حالا اگه خانواده دختر پولدار باشه که ۳۰ تومن اینا حقوق کم هم هس از نظرشون

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
الان این پسر چ کوفت دیگ ای باید داشته باشه تا دوستتون سردرگم نباشه 😂 دوستتون مولتی میلیاردن؟ چ توق ...

من بخدا از این بهترشو داشتم حتی اجازه ندادم بیان خواستگاری چون پسر پولدار و خوشگل واسه مردمه از روی تجربه میگم