2777
2789
عنوان

اینجور خواستگاری داشتین جوابتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 72 پست
بازم میگم حرفاتون دور از واقعیت جامعه اس پدرمادر وظیفه ندارن خونم به پسر بدن شاید خودشونم نداشته باش ...

من نگفتم پدر مادر حتما خونه بدن ولی اگه واقعا پولشو دارن چرا کمک نکنن؟ به هر حال هر چی پدرمادر داره در آخر سهم بچه ها میشه پس بهتره وقتی بچه ها بهش نیاز دارن بدن نه بعد بیست سال... 

فکر کنم شما تو جامعه امروزی نیستین که حقوق کارمند ۱۵تومن وقتی ۱۰ تومنش خرج اجاره است دقیقا با ۵تومن چطور هم خرج زندگی بده هم قسط هم پس انداز خونه ؟ من خیلی واقع بینانه گفتم و اینکه خیلی از دخترا مثل دوست اسی فقط کار میکنن جهاز بخرن و بعد ازدواج دیگه نمیرن سر کار به هزار دلیل 

الیته اینم هس دختری که خانواده اش اجاره ان خوب نباید انتظار خونه از داماد داشته باشن ولی دختری که وضع خانواده اش خوبه، حقشون دنیال خواستگار خوب باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره ۲۷ سالشه دوستم ۲۶ سالشه

عالیه پس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من نگفتم پدر مادر حتما خونه بدن ولی اگه واقعا پولشو دارن چرا کمک نکنن؟ به هر حال هر چی پدرمادر داره ...

خوبه خودت میگی با حقوق ۱۰۱۵  چه انتظاری داری پسر اول زندگیش با خونه ماشین بیاد  من داخل جا معه مردم ه زکر میگزرانن ولی شما نیستین ولی به هرحال انشالله بهترینها نصیب همه هرکس میتونه دیدگاهی داشته باشه عزیزم 

خوبه خودت میگی با حقوق ۱۰۱۵ چه انتظاری داری پسر اول زندگیش با خونه ماشین بیاد من داخل جا معه مردم ...

شما گفتین با همین حقوق ۱۰ تومن تا دو سال خونه میخرن و قبول نداشتین حرف منو که گفتم تا ده سالم نمیشه 

به هر حال قسمت هر چی باشه همونه

میگم مگه قرار نبود زندگیو باهم بسازین خونه و ماشین و پول و ۵تیکه رو که پسره داره میده چیو باهم میخوا ...

اینطور که شما میگین پسرهایی که خونه و ماشین دارن نباید ازدواج کنن چون چیزی نیست که با همسرشون با هم بسازن😐

شما گفتین با همین حقوق ۱۰ تومن تا دو سال خونه میخرن و قبول نداشتین حرف منو که گفتم تا ده سالم نمیشه ...

بله اون کسایی من میشناسم شغلشون کارمندی نیست عزیزم کارمندی من اصلا به شغل حساب نمیکنم وقت انژیت بزاری برا ماهی ۱۵ تومن من شغل ازاد منظورم بود گلم  من خودم کارمندم با کارمند ازدواج نکردم گفتم فقط کارمند نباشه 

من بخدا از این بهترشو داشتم حتی اجازه ندادم بیان خواستگاری چون پسر پولدار و خوشگل واسه مردمه از روی ...

حرف چرتیه مهم تعهد و وفاداریه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه