2777
2789
عنوان

اینجور خواستگاری داشتین جوابتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 72 پست
میگه انتخابم اشتباه نباشه میگه پسره شرایطش معمولیه و عالی نیست و حد اقل هارو داره

خیلیییی ها همین حداقل ها هم ندازن

هرچند به نطر من ابنا حداقل نیست

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

میگم مگه قرار نبود زندگیو باهم بسازین خونه و ماشین و پول و ۵تیکه رو که پسره داره میده چیو باهم میخوا ...

عزیزم  از رو‌کلیپای اینستا احساسی برخورد نکنین 

خونه و ماشین حداقل های زندگیه میتونن باهم یه خونه بهتر بخرن مثلا ۲۰۰ متر یا یه ماشین بهتر 

کسی که اول زندگی اجاره باشه مطمئن باش تا ده سال بعدم نمیتونه کمرشو‌ صاف کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داری الکی میگی رویا بافی نکن

😐😐من خودم باردارم مگه بچم بیام رویا بافی کنم 

فقط نظرخواستیم چون دوستم که رد داده .منم رد دادم از دستش گفتم بیا تاپیک بزنیم ببینیم نظر مردم چیه

اسی ببخشید@مهساتابان @منوداداش شماهام معلق شدین اگه آره با یه کاربری دیگه بهم بگین

یعنی چی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

دختره خودش چیکارست ؟ این اقا همه چیز داره و ایده اله 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بابد شرایط دختر رو‌بدونم چرا فقط پسر رو میگی؟ ممکنه یه دختر هیچی نداره پس این اقا براش بهترینه ممکنه ...

ماهی ۱۲ حقوقشه

زندگیشون معمولیه

لیسانس داره 

خوشگله و باادب و سالم و صالح 

عزیزم از رو‌کلیپای اینستا احساسی برخورد نکنین خونه و ماشین حداقل های زندگیه میتونن باهم یه خونه بهت ...

اخه با این شرایط مردد هم هست تازه 🤐

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

تو اون تاپیک سیاسی رای و اینامعلق شدمممممعصابم خورده،،شما هم بودین تو اون تاپیک

نه 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میگم مگه قرار نبود زندگیو باهم بسازین خونه و ماشین و پول و ۵تیکه رو که پسره داره میده چیو باهم میخوا ...

خوب رسمشونه دیگه 

دختره هم کما بیش از حقوقش جهاز خریده

سرکارش خیلی اذییتش میکنن 

ازدواج کنه دیکه نمیخواد بره سرکار

شرکتای خصوصی فقط بیگاری میکشن پولشون به درد نمیخوره که

از صبح ساعت ۵ میره شب ساعت ۸ میاد آخرشم ماهی ۱۲ بزور بشه