2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام مرطوبه لباسا اصلا بیرون خشک نمیشن

دقیقا .چهارمحال بختیاری شما هم خیلی خوشگله .هم اب و هوای خیلی بهتری داره. فقط ناشناخته مونده .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
خب چرا جوون های خودتون نمیرن انقدر واسه ما تو فامیل تو پالایشگاه ان چون هوا آلوده اس نازشون رو میکشن ...

پدر من 10 ساله تو صف همین شرکت هاست بلکه بره سرکار

همش با پول و پارتی میبرنشون.. بله عزیزم 

آلودگی‌ واسه ماست پول و یکی دیگه میبره... 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خب چرا جوون های خودتون نمیرن انقدر واسه ما تو فامیل تو پالایشگاه ان چون هوا آلوده اس نازشون رو میکشن ...

چون دیگه با ازمون کسی رو نمیگیرن

پارتی میخواد 

یک نفر از شهر دیگه میاد جا پاش که محکم شد ایلو تبارشو میاره 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
حالا بیا اصفهان رو ببین پر شده از شهر کردی و خوزستانی..افغانی رو نمیگم ک دیگه اعصابم نمیکشه...کاش می ...

منم دقیقا همینو گفتم

با اینکه من شهرکردم و اینجا پره خوزستانی عرب اصفهانیه

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟
شمال احیانا ارث باباتونه؟!پس منکه شهرکرد زندگی میکنم چی بگم شده پر از خوزستانی اصفهانی.

ما چی. بگیم. اگه. از همه. جا. اومدن. اینجا برای کار🤣🤐🤐🤐 خوزستان هستم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شیراز خداستتتت هم شهرش به شدت زیباست هم مردمش خیلی با فرهنگن

از نگاه زیبای شماست عزیزم 😍

قطعا که همینطوره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سلام نظرت ب کتف چپ ما تشکر

😭😂😭😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دقیقا .چهارمحال بختیاری شما هم خیلی خوشگله .هم اب و هوای خیلی بهتری داره. فقط ناشناخته مونده .

درسته

این چن سال اخیر بهتر جاافتاد بین خوزستانیا

ویلاهایی ک میسازن اصفهانیا سرشون جنگ میکنن

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟