2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست
نه اینا میگن بوجه هم نمیده همه چی چند برابر میخری نمیدونم اسمش چیه

مگه میشه ادم سفر چندروزه شمال بره و خرج نکنه! اگر حتی غذای اماده هم نخری بلاخره مرغ و گوشت و... رو باید از اونجا بخری که درست کنی. لابد تمامی مسافرین یخچال باخودشون دارن پر مواد غذایی. هرجای توریستی بودجه جذب میکنه. از مواد خوراکی و غذایی گرفته تا تره بار و بنزین و جای خواب و سوغاتی فروشها و مناطق تفریحی.... مث نمک آبرود که ببین چقد توش خرج میکنن.مسافر نباشه که کسب همه میخوابه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اینجوری باشه پس ما تهرانی ها چی بگیم. تازه تو همین نی نی سایت کلی از تهران و تهرانی ها بد میگن که وای تهران شهر خوبی نیست و آدماش سردن و هرچی فساده از تهران منشا میگیره. جوری شده که من و شوهرم که بچه تهرانیم بخاطر آلودگی و ترافیک اومدیم کرج زندگی میکنیم. اما هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به کسی بگم نیاد تو  شهر من زندگی کنه چون هرکسی برای پیشرفت و بهتر شدن زندگیش حق تصمیم گیری داره. فقط با افغانیا مشکل دارم و امیدوارم بیرونشون کنن از کشور

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.

ببین من تهران به دنیا اومدم پدرمم تهران به دنیا اومده و ساکن تهرانیم ولی اصالتمون مال رشته خودمم عاشق رشتم چون شهر شاد و زنده‌ای هستش و اونجا ویلا داریم و اقوام دور هم داریم باور کن اون اطراف چون ما تهرانی هستیم و پدرمو میشناسن و با همه ارتباط خوبی داره هر کس میخواد ویلا و زمینشو بفروشه میاد پیش بابای من که یه رفیق و آشنای تهرانی معرفی کنه چون به قیمت بالاتر و بهتر میخرن پس نگو دوست ندارم چون این فقط نظر شماست خود رشتیا دوست دارن زنیناشونو به شهرای دیگه بفروشن که بالاتر میخرن 

همه جای ایران سرای من است خاک و هوا و آب رشت سهم همه‌ست من خودم اگه به انتخاب خودم بود حتما رشت تو کل ایران برای زندگی انتخاب میکردم سالی ۲-۳ دفعه میرم هر دفعه حدود یه هفته میمونم ولی شدید حس وابستگی به خاکشو دارم دلم نمیخواد کسی اینجوری بگه با اینکه همه زندگی و خاطرات و دوستان و نزدیکانم تهران هستن

سلام...چاره بی نیست...ایناهمش بلاهاییه که به دلیل سیاستهای غلط سرمون اومده...ببین عزیز وقتی ذخایر آب آنقدر پایین بیادبایدمنتظربدترازیناباشیم...تازه ایناهموطنای خودتن...من چندسال پیش اومدم اونجادیدم پرازعراقیه...واقعاوحشت کردم...نه به این دلیل که اونابدن ماخوبیم.به این دلیل که ببین چه قدررررر پولمون بی ارزش شده که طرف برای همه چی از عراق پامیشه میاد ایران...تفریح.درمان.وحتی خرید ملک...اونم تومشهدو شمال....واقعانمیخوام ناراحتت کنم اما.منتظربدترزین باش