2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست
زبان محلی شهر منم کم کم داره به فراموشی سپرده میشه...بخاطر همین مهاجرت ها

شهر پدری منم زبان محلیش نابود شده  نه بخاطر مهاجر ها به‌خاطر مردم خودشون که همسن های من لهجه تهرانی حرف میزدن  چون کسر شان میدونه زبان محلی خودشو     زن عموم ۳۰ سال پیش بچه دار شد از بدو تولد تهرانی حرف می‌زد با بچه هاش  و بقیه هم همینطور

حق داری ولی ما جنوبیا هم راضی نیستیم از کل کشور میان تو پالایشگاه یی که آلودگیش برا ماست کار کنن و ج ...

خب چرا جوون های خودتون نمیرن انقدر واسه ما تو فامیل تو پالایشگاه ان چون هوا آلوده اس نازشون رو میکشن که برن حقوق بالا خونه و غذای رایگان کلا ۱۵ روز ۱۵ روز مرخصی 

تازه باز ناز میکنن تا مجبور نباشن نمیره عسلویه چون هوا الوده اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه کامنت ها رو میخونم ترکی نمیبینم فقط متعصبانه صحبت میکنین نه ارث پدرمه نه دورش سیم خاردار می ...

برای من نوعی هم فقط یک خوزستانی میتونی حرفمو بفهمه

عزیزم منطقی باش چون داریم باهات منطقی حرف میزنیم 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
متاسفانه کامنت ها رو میخونم ترکی نمیبینم فقط متعصبانه صحبت میکنین نه ارث پدرمه نه دورش سیم خاردار می ...

خو منم رشتی ام اتفاقا وتو باید ببالی به خودت انقد شهرت محبوبه و مسافر میاد توش

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
من قشممخود قشم اکثرا غیر بومیا هستنو خونه بسیار گرونه جوری که فقط پولدارا میتونن اونجا خونه بگیرنولی ...

وای خدا قشم عالیه خیلی دلم میخواد ماهم اونجا خونه بگیریم ولی متاسفانه بیشتر از سالی یک تا ۲بار نمیتونیم بیایم 

ب قوم موم کار نداریم. 

اما اینا وظیفه ی دولت ی حکوته ک توهرشهری شرایط زندگی و‌کارو جوری درست کنه ک مردم کمتر ب فکر مهاجرت از شهر خودشون ب شهرای دیگه باشن.‌ک متاسفانه تواین مورد هم مملکت ما تعطییییل هست. و داریم میبینیم اوضضاع شهرای بزرگو

parasoo1989@
عاشق استان گیلانم ، کپورچال ،انزلی ،ماسوله ،تالش ،روستاهاش وای چقدر همه چی قشنگه ،شاید به خاطر اینکه ...

قدمتون روی چشم شمالی ها هم مهماندوست هستن ولی میگم که متاسفانه شهر رشت بر خلاف جذابیت ظاهری به خاطر ترافیک خیابونای نامناسب خیلی شلوغ و غیر قابل تحمل شده

حالا بیا اصفهان رو ببین پر شده از شهر کردی و خوزستانی..

افغانی رو نمیگم ک دیگه اعصابم نمیکشه...کاش میشد بیرونشون کرد این افغانیارو...صدتا صدتا بچه میارن..بقران فرهنگشون با بچه های ما فرق داره تو ی کلاس بیا ببین چیا یاد میگیرن تو کلاس بچه های خودمون..باز از شهرهای دیگه کشور رو یجور میشه تحمل کرد بلخره ایرانی هستن

حالا اسی یه خبر خوب بهت بدم ما هم تصمیم گرفتیم بعد ازدواج بیایم شمال 😁😂چند نفر دیگه هم بهتون اضافه شد

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

حالا که شما مخالفی پس میان شیراز کلی هم ما خوش حال میشیم و پذیراشون هستیم 🦋❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍