2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس 

خوبه ما مشهدی هام بگیم دیگه کسی نه برای زیارت بیاد نه برای اقامت دايم و زندگی

چون شهر همیشه شلوغه

هوا آلوده است 

پارکا پر از مسافر و زائر شده و....

مگه شهر رو خریدی ؟!!

اینجا بیا من تا دلت بخواد عرب و افغانی و هموطن غیر مشهدی بهت نشون بدم 

ولی چیزی نمیگم چون شهر ارث بابام نیست!

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

عاشق استان گیلانم ، کپورچال ،انزلی ،ماسوله ،تالش ،روستاهاش وای چقدر همه چی قشنگه ،شاید به خاطر اینکه مال اونجا نیستم ،هر وقت بیام گیلان کلی حال می کنم ، برخلاف خیلی از مسافرها ،مثلا دوشنبه بازار کپورچال برام جالب بود ،بازار انزلی و فرم خونه های قدیمی ،بوی برنج شالیزارها ،رد پا توی ساحل  .. چقدر عکس گرفتم از بازار ،دلم میخواد فرصتی باشه اونجا خونه بخرم. مال کدوم شهری؟

اگر تهرانی بودی چی میگفتی از همه جا تهرانن دور هم زندگی می‌کنیم بعدش متوجه نشدم چرا فکر میکن ...

دقیقا همینه 

ما خوزستانی‌ها برای خودمون کار نیست تو شرکت ها و پتروشیمی هامون... از شهر های دیگه واسه کار میان اینجا 

حالا خوبه منم بگم پول برای خودمون نیست! 

خوبه هموطنیم و این شکلی رفتار میکنیم اگ کشور دیگه بودیم چی میشد

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

متاسفانه کامنت ها رو میخونم ترکی نمیبینم فقط متعصبانه صحبت میکنین نه ارث پدرمه نه دورش سیم خاردار میتونم بکشم😅 این دغدغه یک شهروند بود من حرفم با مسافر نبود فقط یک شمالی و قطعا یک رشتی می‌تونه حرف منو بفهمه🥲

مگه هواش چه جوریه؟

شرجی گرم. همش رطوبته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من قشمم

خود قشم اکثرا غیر بومیا هستن

و خونه بسیار گرونه جوری که فقط پولدارا میتونن اونجا خونه بگیرن

ولی در کل مخالف نیستم

چون اونا نبودن شهرم به این نقطه گردشگری و‌تجاری نمیرسید

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️