2777
2789
موفق باشی چقد خوب برای من یه تموم شدن امتحانم شده ارزوم بخدا خودم هیچی خانوادمو نا امید کردم

مرسی . نگران نباش می‌دونم چی میگی منم حالم دیگه خیلی بد بود از همچی سیر شده بودم خسته شده بودم . الآنم خوب نیستم پشت کنکورم اونم می‌دونم قبول نمیشم دیگه انگیزه ندارم . اون موقعی ک باید دیپلم می‌گرفتم نگرفتم تجدید داشتم تازه الان گرفتم باور کن با گرفتنش هم دیگه ذوقی برام نمونده بود چون هنوز بلاتکلیفم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه تاعه امتحان دادم ولی بازم میدونم تجدید میشم

من الان دیشب خواب موندم جغرافیا نخوندم موندم چه خاکی تو سرم بریزم

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
مرسی . نگران نباش می‌دونم چی میگی منم حالم دیگه خیلی بد بود از همچی سیر شده بودم خسته شده بودم . الآ ...

ایشالله همه چی خوب میشه کنکورم قبول میشی  میفهممت اگه به من  نرک تحصیل میکردم منی که پایین ترین نمرم18 بود الان نذر که یه 10 بگیرم یعنی همونم برا من عذابه

لا حول ولا قوة الا بالله 
وای منم 😭کلا دوتا درس خوندم کل شب گریه کردم که اینهمه خنگ شدم

من همونم نخوندم تقصیر آموزش پرورشم هس وسط امتحانا بیاد اسامی دعوت ب مصاحبه رو بزاره خیلیا الان نخوندن و حالشون خوب نیس 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چرا بابا سه سال دارم امتحان میدم

سه سال برای دوازدهم امتحان میدی؟

ای بابا دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چه نرگمه میرم سمت درس هرچی میخونم نمیفهمم تازه خوابم میگیره ح ...

قبول دارم سخته ولی این خریدنیا هم فک نمیکنم آبی ازشون گرم بشه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بله💔

آها چه بد و سخت💔یعنی هنوز دیپلم نگرفتی؟