موفق باشی چقد خوب برای من یه تموم شدن امتحانم شده ارزوم بخدا خودم هیچی خانوادمو نا امید کردم
مرسی . نگران نباش میدونم چی میگی منم حالم دیگه خیلی بد بود از همچی سیر شده بودم خسته شده بودم . الآنم خوب نیستم پشت کنکورم اونم میدونم قبول نمیشم دیگه انگیزه ندارم . اون موقعی ک باید دیپلم میگرفتم نگرفتم تجدید داشتم تازه الان گرفتم باور کن با گرفتنش هم دیگه ذوقی برام نمونده بود چون هنوز بلاتکلیفم
من الان دیشب خواب موندم جغرافیا نخوندم موندم چه خاکی تو سرم بریزم
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
مرسی . نگران نباش میدونم چی میگی منم حالم دیگه خیلی بد بود از همچی سیر شده بودم خسته شده بودم . الآ ...
ایشالله همه چی خوب میشه کنکورم قبول میشی میفهممت اگه به من نرک تحصیل میکردم منی که پایین ترین نمرم18 بود الان نذر که یه 10 بگیرم یعنی همونم برا من عذابه
وای منم 😭کلا دوتا درس خوندم کل شب گریه کردم که اینهمه خنگ شدم
من همونم نخوندم تقصیر آموزش پرورشم هس وسط امتحانا بیاد اسامی دعوت ب مصاحبه رو بزاره خیلیا الان نخوندن و حالشون خوب نیس
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖