2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکنم مشکل منو داری .من ژنتیکم جوریه ک موقعی ک خیلیی لاغرم بودم صورتم نرمال و توپر شد بعد ک ده کیلو چاق شدم دیگه صورتم داشت میترکید انقد ک چاق شده بود دیگه مجبور شدم بوکال فت کنم الان راضیم 

فکنم مشکل منو داری .من ژنتیکم جوریه ک موقعی ک خیلیی لاغرم بودم صورتم نرمال و توپر شد بعد ک ده کیلو چ ...

وای دقیقا وزنم خوبه وچاق نیسم ولی صورتم جدیدا خیلی تو پر شده

عوارض نداره انجامش دادی؟

من واقعیت میترسم

این برا همه یکی نیست عزیزم .من چاق شدنی اول صورتم چاق میشه لاغر شدنی اخر سر صورتم لاغر میشه😂

مگه گفتم واسه همه؟! بله منم خودم صورتم گردو پره خداروشکر با رژیمم لاغر نمیشه

ولی خییییلیا هستن صورتشون اول همه لاغر میشه و میریزه

مامی پسراام💙🩵

وای دقیقا وزنم خوبه وچاق نیسم ولی صورتم جدیدا خیلی تو پر شدهعوارض نداره انجامش دادی؟من واقعیت میترسم

هیچ درد و ترسی نداره منکه بینهایت راضیم قبلا از ترس چاق شدن صورتم با اینکه لاغر بودم دلم نمی‌خواست چاق بشم اما الان هم بدنم نرماله و هم صورتم جذاب تر شده خدارو شکر

بله نسخه کلی پبچیدی وقتی راحل میدی کامل توضیح بده حوصلم نداری چیزی نگو 😘

حالت خوش نیست انگار نه؟! چ نسخه ای پیچیدم الان دقیقا؟!! خدا شفات بده خود درگیری داری خدا بهت ارامش بده😄

مامی پسراام💙🩵