2777
2789
عنوان

همسرم میگه تو باید همیشه برای همه چی پیشقدم بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 95 پست
این حرفش واقعا غیرمنطقیه احتمالا پای اون زن وسط میخواد خودت بری

یعنی خودمم گاهی این حسو میکنم هااا اما باز ب خودم دلخوشی میدم که نه 

اما از دیشب ی خوره افتاده ب جونم که چرا ما که پیر نیستیم چرا از نظر احساسی صفریم هیچ وقت هم بهم محبت نمیکنه اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضیش کن یه مشاوره برین. یه فکر اساسی باید برای رابطتون کرد. یه مشاور خوب، بهتر میتونه کمکتون کنه

بهش گفتم میگه خودت برو چون تو مشکل داری من خوبم 

میگه تو کارات بده 

جالبه تا مدت ها پیش می‌گفت تو نمونه ای الان میگه نسبت ب قبلی ضعیف عمل میکنی این حرفا منو اذیت می‌کنه 

بهش گفتم میگه خودت برو چون تو مشکل داری من خوبم  میگه تو کارات بده  جالبه تا مدت ها پیش ...

چه گیری داده به قبلی؟ بگو اگه اتقدر خوب بود چرا طلاقش دادی؟

اون هنوز ازدواج نکرده؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چه گیری داده به قبلی؟ بگو اگه اتقدر خوب بود چرا طلاقش دادی؟ اون هنوز ازدواج نکرده؟

نه بابا میگم تا همین چند وقت پیش تماس می‌گرفت می‌خوام برگردم 

حتی ی شب خانم با من پیام بازی کرد ب گوشی شوهرم پیام میداد گفتم چی میخوای من خانمش هستم گفت گمشو بابا دهاتی و.... بعد ی عالمه پیام عاشقانه فرستاده بود 

منم آخرش نوشتم زنیکه ج..ن.  چی میخوای از زندگی من ساعت چهار صبح 

صبح شوهرم گفت دلم واسش میسوزه خودشو بدبخت کرد چرا اینجوری باهاش حرف زدی گناه داره 

نه بابا میگم تا همین چند وقت پیش تماس می‌گرفت می‌خوام برگردم  حتی ی شب خانم با من پیام بازی کر ...

واااااااا، اون به چه حقی به شوهرت پیام میده؟ میگفتی قبلا پیش خودت بود، چرا انداختیش دور؟ که حالا بخوای پیام عاشقانه بدی. به شوهرتم بگو ایندفعه باهاش اینجوری حرف زدم، دفعه ی دیگه قانونی پیگیری میکنم، میرم شکایت میکنم پدرشو درارن. الکی بگو از تمام پیامهاشم اسکرین دارم. مگه شهر هرته؟ بگو شوهر سابقم واسه من پیامای عاشقانه بفرسته هم همین حرف و میزنی؟ میگی گناه داره؟؟؟؟

خلاصه سرسری نگیر، اون میخواد برگرده، داره تورو دَک میکنه. خیلی جدی تکلیف این قضیه رو روشن کن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چه شرایط سخت و تلخی داری کاش شر اون زن از زندگیت کم بشه

آره واقعا کاش سرش کم بشه کاش شوهرم عاشقش نبود از منم بچه نمیخواد از همون اول حتی من حامله شدم بچه رو انداخت شوهرم 

واااااااا، اون به چه حقی به شوهرت پیام میده؟ میگفتی قبلا پیش خودت بود، چرا انداختیش دور؟ که حالا بخو ...

اره بارها به من گفت دلم واسش میسوزه احمق شد خودشو بیچاره کرد رفت حالا میخواد چیکار کنه 

اونم پیام داده بود من ب زنت کاری ندارم می‌خوام منم باشم 

تا اینکه کلا رابطه ما سرد بود بدتر شد الان ب نظر خودم بیشتر هم خونه ایم تا زن و شوهر 

اینم بگم شوهرم اول ازدواج پشیمون شد گفت برو از زندگیم 

اما بعدش نمی‌دونم چی شد ک گفت بمون ماشین هم ب نامم خرید یکی 

الان هم یک سال میشه ما ماهی یکبار یا دوماه یکبار ارتباط داریم اونم من میرم سمتش

جالبه میگه تو ک میخوای میای سمتم 

گفتم تو هم بیا گفت نه من حوصله این چرت و پرتا رو ندارم تو منطق نداری منو میگفت

نه خیانت نیست خیالت راحت فقط سرده 

خداکنه عزیزم 

چون هم رمز گوشیش بازه واسم هم حقوقش کامل میاد تو حساب من هم ماشین خریده بنام خودم 

هم از شرکت یراست میاد خونه فقط این کاراش یکم عجیبه

نمیدونم بهش میگم طبیعی نیست ماهی یکبار یا دوماه یکبار رابطه داریم توجه نمیکنه بهم امشب میگه من سر جا ...

شاید شما اصلا پیشقدم نمیشی داره عادتت میده توعم یاد بگیری بعضی وختا پیشقدم شی خب جانم چ اشکالی داره بگو دلم میخواد فلان...

کاربری دست دو نفره دوستان

تو با شوهرت طرفی اصلا با اون صحبت نکن 

من هیچ وقت باهاش حرف نزدم یک شب ساعت دو شب گوشی شوهرم زنگ خورد دیدم خوابه گفتم سایلنت کنم از نوتیف دیدم یکی خیلی صمیمی نوشته عشقم میشه ی سوال بپرسم رفتم دیدم اونه هی پیام داد هیچی نگفتم آخرش نوشتم این ساعت شب چی میخوای من خانمش هستم 

ک شروع کرد ب بد و بیراه گفتن 

منم جواب ندادم فقط چند کلمه واسش نوشتم مزاحم نشو همینا

هیچ وقت بهش پیام ندادم حتی جواب ندادم هیچ وقت