2777
2789
عنوان

همسرم میگه تو باید همیشه برای همه چی پیشقدم بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 95 پست
ن بابا اوایل ازدواج دو سال پیش اصلا اینطور نبود  الان میگه تو بیا سمت من  همینجور مث اوا ...

همسرتون بشدت مشکل داره وتازه دست پیشو گرفته تا بوده مردا ناز زنا رو میکشیدن نه که برعکس باشه 

چرا ازدواج کرده

همبن دیگه 

میگه خودت برو پیش درمانگر من مشکل ندارم تو مشکل داری منم خیلی خوب بودم حتی تو ازدواج فیلم مشکلی نداشتم اوایل ازدواج با ایشون هم مشکل نداشتم اما کم کم کلا سرد شد ی مدت گفت خستم ث مدت گفت نمی‌دونم چم شده امشب هم میگه تو مشکل داری  جالبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون بشدت مشکل داره وتازه دست پیشو گرفته تا بوده مردا ناز زنا رو میکشیدن نه که برعکس باشه 

حس خودمم همینه که دست پیش گرفته انگار میخواد توپ بندازه تو زمین من میخواد بگه تو توانایی نداری چند بار قبلی رو زده تو سرم 

ضمن اینکه تا همین چند وقت پیش خانم سابق تماس می‌گرفت می‌گفت عشقم می‌خوام برگردم 

ای بابا، فیلش یاد هندستون کرده...چقدر بد. اجازه نده راجع به اون حرفی بزنه، وقیح میشه

اون تا همین چند وقت پیش تماس می‌گرفت می‌گفت می‌خوام برگردم 

ب نظرتون هنوز بهش حس داره؟

شما هم یه مدت باهاش در این مورد اصلا صحبتی نکن.....

چند ماه اصلا حرف نزدم اما دیگه خسته شدم ب حدی که ب فکر جدایی افتادم تمام احساس زن و شوهر خلاصه میشه تو ارتباطشون ک ما نداریم 

اون تا همین چند وقت پیش تماس می‌گرفت می‌گفت می‌خوام برگردم  ب نظرتون هنوز بهش حس داره؟

ممکنه. خیلی جدی پیگیر شو، ممکنه مخفیانه در ارتباط باشن. نمیخوام بدبین بشی یا خدایی نکرده اختلاف بندازم تو زندگیت. من فقط روحساب حرفایی که میزنی نظرم و میگم. ساده نگیر این موضوع رو

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ممکنه. خیلی جدی پیگیر شو، ممکنه مخفیانه در ارتباط باشن. نمیخوام بدبین بشی یا خدایی نکرده اختلاف بندا ...

اره عزیزم خودم از دیشب خیلی پیگیر شدم مدت ها بود با همین حالت زندگی می‌کردم اما از دیشب خیلی شک افتاده به دلم 

مخصوصاً الان بهم گفت من همینجوری راحتم بدون رابطه همینجوری زندگی میکنیم گفتم شرمنده من نمیتونم 

حس خودمم همینه که دست پیش گرفته انگار میخواد توپ بندازه تو زمین من میخواد بگه تو توانایی نداری چند ب ...

زن نیاز به توانایی نداره خیلی از خانما چندان گرم نیستن ولی مشکلی پیش نمیاد چون مرد گرمه اگه مشکلی تو رابطه هست اکثرا از مرداست 

اره عزیزم خودم از دیشب خیلی پیگیر شدم مدت ها بود با همین حالت زندگی می‌کردم اما از دیشب خیلی شک افتا ...

ینی چی؟ چقدر بی منطقه؟ همینجوری بدون رابطه زندگی کنیم ینی چی؟ بگو خب من اینجوری شک میکنم که شاید از جای دیکه تامینی. بچه هم دارین؟

زن نیاز به توانایی نداره خیلی از خانما چندان گرم نیستن ولی مشکلی پیش نمیاد چون مرد گرمه اگه مشکلی تو ...

همسر من خیلی خود خواه همینو نمیخواد بفهمه که من مشکلی ندارم 

داره تفره می‌ره میفهمم اما نمیتونم بفهمم علتش چیه 

اره من قبلاً ازدواج کرده بودم جدا شدم همسرم هم یکبار ازدواج کرده جدا شده 

راضیش کن یه مشاوره برین. یه فکر اساسی باید برای رابطتون کرد. یه مشاور خوب، بهتر میتونه کمکتون کنه