2777
2789
عنوان

همسرم میگه تو باید همیشه برای همه چی پیشقدم بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 95 پست
دعانویس باید سراغ بگیرم بد هم نیست ی سر برم  تا الان نشستم سکوت کردم الان هم دارم خودداری میکن ...

واقع بین باش مثل اینکه وضع مالی شوهر ت خوبه 

ازدواج دوت هم هست 

خدایی نکرده جدایی مساویه با شکست

واقع بین باش مثل اینکه وضع مالی شوهر ت خوبه  ازدواج دوت هم هست  خدایی نکرده جدایی مساویه ...

اره جدا بشم بیچارم خودم می‌دونم 

خیلی هم سخت میشه زندگی واسم چون هیچکسو ندارم پدر و مادر اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جدا بشم بیچارم خودم می‌دونم  خیلی هم سخت میشه زندگی واسم چون هیچکسو ندارم پدر و مادر اینا

بعضی دعا ن‌ویس ها عالین زندگیت رو جمع کن خدای نکرده خیانت هم دیدی به روش نیار 

درستش کن

چند بار پیشقدم شدم خیلی سرد و از روی جبر رابطه برقرار کرد منم زده شدم  الان هم گفت لذتی نمیبرم ...

این مشکل کمی نیس که باهاش حرف بزن برید پیش س.س تراپ مگه میشه رابطه نباشه تو زندگی زناشویی لذت نمیبرم چه صیغه ای 

کاربری دست دو نفره دوستان

این مشکل کمی نیس که باهاش حرف بزن برید پیش س.س تراپ مگه میشه رابطه نباشه تو زندگی زناشویی لذت نمیبرم ...

نمیدونم چرا نه پا پیش می‌زاره نه میاد باهام جایی ک مشکلمون حل بشه