2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 89 پست

مردها مثل بچه میمونن با کودک دورن فعال 

یک بچه تخس که رفته سر ممنوعه ها رفته سر 

چیزی که در حدودش نیس انجام داده بخاطر رابطه 

و تو اگر از الان نترسونیش و دورش نکنی وسفت پاخاستت نمونی بدتر میشه میگه اینکه شل آمد و وسوسه میشه این آتش وسوسه را با گرفتن حق طلاق و تهدید خاموش کن حتی نزار خاکستر زیر آتش بشه ببرش مشاورا

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل مالی ک دارم فقط اون هس ک خرج همه چیمون رومیده من ک نه کاری نه هیجی حالا۱۰روزخانه مامانم میمونم ...

حق داری 

خونه مادر و پدر برگردی درد سره 

نمیگه دلیل اینکه برمیگرده به اون رابطه چیه 

رابطه جن سی با اون فرد و دوست داره 

بگو چته قشنگ حرف دلش و بفهم

بنظرمن هرزن وهرمردی ک به زنش یاشوهرش خیانت میکنه خدابه سرش بیاره همچین کاری تابفهمه.چون اینجورمواقع ...

اون زن هیج تعهدی به تو نداره اون شوهرته که بهت تعهد داره و نباید چنین خیانتی و در حقت مرتکب بشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حق داری  خونه مادر و پدر برگردی درد سره  نمیگه دلیل اینکه برمیگرده به اون رابطه چیه  ...

میگه اشتباه کردم اصلاازاون روزازش نپرسیدم ک علتش چی بودک بهش ایجورگفتی ولی باشه اگ بازاومدسراغم میگم بهش 

مردها مثل بچه میمونن با کودک دورن فعال  یک بچه تخس که رفته سر ممنوعه ها رفته سر  چیزی که ...

اره توفکراین حق طلاق ک خیلی هستم چون هم‌بترسه هم بفهمه من عوض شدم هم تضمین محکمی هس برانکردن اینکارش 

انشالله که مشکلت حل بشه

مرسی عزیزم.ولی حالم اصل خوب نیس همش دارم کابوس میبینم الان خاب شده بودم انقدرررکابوس دیدم ک بایک حال بدبیدارشدم همش توخاب داره بهم نگامیکنه ک منوببخش وناراحته امامن همش ازش فرارمیکنم

مرسی عزیزم.ولی حالم اصل خوب نیس همش دارم کابوس میبینم الان خاب شده بودم انقدرررکابوس دیدم ک بایک حال ...

شاینم پشیمون باشه ولی بخشش سخته باید تاوان پس بده و شما زیاد خودتو اذیت نکن روحت مریض میشه

مردا هم که گناهی ندارن نه؟ خدا فقط از اون زنها انتقام بگیره مردا رو کار نداشته باشه موندم رو چه منطق ...

مردا که تکلیفشون مشخصه اون زن‌ها اگه زن باشن میفهمن درد خیانت چیه پس جلوی ج‌ن‌د‌ه درونشون رو میگیرن بعدشم مرد جماعت کلا نمیشه حرف زد دربارشون چون تا صلح جای بحث دارن

مردا که تکلیفشون مشخصه اون زن‌ها اگه زن باشن میفهمن درد خیانت چیه پس جلوی ج‌ن‌د‌ه درونشون رو میگیرن ...

همین طرز فکرتون روی مردا رو زیاد کرده حریف شوهر خودتون نمیشید از زنهای خیابونی انتظار دارید بهتون وفا کنن شوهره خودش هرزه ست تنش میخاره انتظار داری زن غریبه دلش واسه من و تو بسوزه اونم چیییی زنی که کسب درآمد میکنه از این زاه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

همین طرز فکرتون روی مردا رو زیاد کرده حریف شوهر خودتون نمیشید از زنهای خیابونی انتظار دارید بهتون وف ...

زن خیابونی کجا بوددد الان اکثر زنای متاهل که یکی دو تا بچه دارنم دیگه دوست پسر دارن نگو نه که دارم به چشم میبینم دیگه از زن تا مردش همه ه‌ر‌ز‌ه و بی بند و بار شدن فقط شاید یک سوم جامعه الان دارن مثل آدم زندگی میکنن پس فقط باید از خدا خواست تاوان گندکاریاشونو پس بدن تا شاید درس عبرت بشه بزارن ماهایی که داریم سالم زندگی میکنم دوروبرمون به گند و کثافت کشیده نشه

زن خیابونی کجا بوددد الان اکثر زنای متاهل که یکی دو تا بچه دارنم دیگه دوست پسر دارن نگو نه که دارم ب ...

از نظر من همه شون خیابونی ان چه متاهل باشن چه نباشن چون دیدم تو خیابون خودشون دنبال سوژه هستن چرا بگم نه وقتی اطزافم دارم میبینم من به شوهرم همیشه میگم ج‌ن‌ده تو خیابون فت و فراوونه اینو خوب میدونم از تو انتظار دارم بهم وفادار بمونی پاک بمونی اگه چیزی  ازت ببینم جایی تو زندگی من نداری کن که نمیتونم برم جنگ کنم با هرزه ها مرد باید خودش آدم باشه