2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 89 پست
از خدا میخوام اون زنایی که میدونن اون مرد زن داره باز بهش نخ میدن یجوری کارماشو پس بدن که هر چی سر ب ...

مردا هم که گناهی ندارن نه؟ خدا فقط از اون زنها انتقام بگیره مردا رو کار نداشته باشه موندم رو چه منطقی همچین حرفی میزنید و همچین خواسته ای از خدا دارین 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقن اولین بارک خیانت کرددخترم ۷ماهه بارداربودم داشتم‌دق میکردم ولی شوهرمن تاحالاجنسی نبوده فقط ...

نمیدونم این بار اری چیه که خیانت توش شدید میشه وهمون موقع هاهم لو میره خدایاهرمردوزنی که خیانت میکنن سرطان اونجا بگیرن از گردن به پایین فلج بشن که حتی نتونن بگن تشنمه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

نه خب باکسی بجزمن رابطه نداشته ایناپیام بودن این چندبارای دفعه هم ک زودفهمیدم وکاربجابدنکشید

واقعا ک چقد مریضن خوبه خداروشکر فقط پیام بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ببین یکی دو هفته خودتو دریغ کن ازش بترسونش بگو من دیگه تو این خونه فقط به عنوان مادر بچم میمونم و زن ...

دقیقن همیناروگفتم‌بهش گفتم من مادربچت هستم‌فقط.ولی دلم نمیخادزودبهش برگردم میدونین چون دفعه اولش نیس ایجورشدم وگرنه دفعه اولش خیلی زودبخشیدمش دلم نمیخادتاچندماه باهاش خوب بشم

نمیدونم این بار اری چیه که خیانت توش شدید میشه وهمون موقع هاهم لو میره خدایاهرمردوزنی که خیانت میکنن ...

خدادلش به مامیسوزه واینجورادمارسوامیکنه وگرنه من باراول رفته بودرمزگوشیش عوض کرده بودباخودم‌گفتم بیاهمی شماره بزنم زدم ک بازشدوپیاماشون دیدم

مردا هم که گناهی ندارن نه؟ خدا فقط از اون زنها انتقام بگیره مردا رو کار نداشته باشه موندم رو چه منطق ...

بنظرمن هرزن وهرمردی ک به زنش یاشوهرش خیانت میکنه خدابه سرش بیاره همچین کاری تابفهمه.چون اینجورمواقع جفتشون مقصرن همواون مردی ک درخواست قبول کرده هم اون زنی ک خرابه

یبار اینجا چهارتا پسر دوتا دختر برده بودن تو جنگل چادروبساط وخراب کاری پسرای منطقه فهمیدن بدجور غیرتی شدن چون پسرا مال شهر دیگه ای بودن اومده بودن برا دخترای اینجا خلاصه یه گروه شدن رفتن سراغشون تا دلت بخواد کتکشون زدن ماشینهاشون اوراغ کردن از لحظه شروع یکی فیلم گرفت خلاصه لختشون کردن ودوتاشون متاهل بودن همون لحظه زنگ زدن زناشون وفیلم کتک ولخت کردن ودخترها وهوه روفرستادن براشون یکی از خانما گفته بود کم زدینش برادری کنید دست وپا شوقلم کنید برام بگید نیاد این خونه ارزومه همه خیانت کارها کارشون به اینجا ختم بشه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

عزیزم خیلی ناراحت شدم

میدونی یجورایی تقصیرشوهرت نیست

دوست منم همینه میره با رستوران دار کفش فروش نمیدونم خلاصه هرکی که یه منفعتی براش داره دوست میشه 

بخاطرخوراک وپوشاک

امیدم لوندی میکنه برای مردا که هیچکس نمیتونه مقاومت کنه

بنظرم بامشاوردرارتباط باش و به شوهرت بازم فرصت بده 

ولی به دختره پیام بده بگو میری پیش پدرمادرش

خدادلش به مامیسوزه واینجورادمارسوامیکنه وگرنه من باراول رفته بودرمزگوشیش عوض کرده بودباخودم‌گفتم بیا ...

من قشنگ انگار خدا بهم الهام میکنه مثلا گاهی گوشیش دم دسته اصلا کشش ندارم برم سمتش ولی گاهی انگار یکی میگه برو سراغ گوشیش وقتی میرم دست خالی برنمیگردم

یبار اینجا چهارتا پسر دوتا دختر برده بودن تو جنگل چادروبساط وخراب کاری پسرای منطقه فهمیدن بدجور غیرت ...

#اوراق

اگه دنبال طلاق نیستی و نمیخوای بری...راهی نداری جز اینکه دیگه کنجکاوی نکنی و گوشیش و نگردی بزار حداقل ترس از فهمیدن تو همیشه باهاش باشه و قبح کار براش ریخته نشه فکر نکنه تو قراره هربار اونو ببخشی....و اینکه اعصاب خودت داغون نشه دعا کن که خدا سر به راهش کنه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
عزیزم خیلی ناراحت شدم میدونی یجورایی تقصیرشوهرت نیست دوست منم همینه میره با رستوران دار کفش فروش ن ...

دستت دردنکنه بااین حرفت یکم اروم شدم ولی بهش فرصت میدم امابعدچندوقت ک خووب اذیت بشه فقط چون بار۳هس ک اینکارومیکنه وقول داده بودبهم وزدزیرقولش درسته زندگیم مث قبل اونقدررخوب نمیشه وفراموش نمیکنم هیجوقت ولی مجبورم چون دخترم هس ونمیتونم جدابشم