اگر مشکل مالی نداری جدا شو و با دخترت زندگی کن بگو هر وقت آدم شدی تونستی با یکنفر ادامه بدی بیا اون ...
مشکل مالی ک دارم فقط اون هس ک خرج همه چیمون رومیده من ک نه کاری نه هیجی حالا۱۰روزخانه مامانم میمونم بعدش هم ک برم فعلانمیخام تاچندماه باهاش حرف بزنم حتی بزنمم سرسنگین هستم باهاش رابطه ک اصلاحالاحالاهانمیتونم
از خدا میخوام اون زنایی که میدونن اون مرد زن داره باز بهش نخ میدن یجوری کارماشو پس بدن که هر چی سر ب ...
منم از خدا همینو میخوام بدتراز اون زنی که خودشم همسر وبچه داره اعتماد بنفس زباد که خودشو پاک وادم حسابی میدونه وتویی که سرت توزندگیتومشکلاتته رو هر ز ه خطاب کنه وبگه به همسرت که زنت خیلی کولی وخرابه😒😒☹️
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
ببین یکی دو هفته خودتو دریغ کن ازش بترسونش بگو من دیگه تو این خونه فقط به عنوان مادر بچم میمونم و زن تو نیستم ولی بعد یه مدت که دوباره بهت پیشنهاد و اینا داد عذرخواهی کرد چندبار ببخشش چون نمیخوای طلاق بگیرب اگه خیلی طولانی بشه دیگه سردی عادی میشه دیگه کلا جدایی میوفته بینتون