2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 89 پست
به نظر من شوهر شما نیاز به درمان داره  و شما هم باید زخم خیانت روی دل تون 💔 آروم بشه

هیچ درمانی آرومش نمیکنه فقط اگه طرفش شوهرش آدم باشه . دیگه تکرار نکنه شاید کمرنگ بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مشکل مالی نداری جدا شو و با دخترت زندگی کن بگو هر وقت آدم شدی تونستی با یک‌نفر ادامه بدی بیا اونم یه تایمی بده 

این مردا آدم‌نمیشن

یا باید خودتو بزنی به نفهمی زندگیتو کنی یا جدا بشی 

وگرنه روز به روز درمانده تر از دیروز میشی 

منم هفت ماهه باردارم ازچهارماهگی متوجه خیانت جنسیش شدم تاالان باورمیکنی ازغصه ودق روزی ی وعده به زوراونم چندلقمه برازنده موندنم غذامیخورم دراین حدداغون بی اشتهاشدم خدالعنتشون کنه 

کاربرسال ۹۸
اگر مشکل مالی نداری جدا شو و با دخترت زندگی کن بگو هر وقت آدم شدی تونستی با یک‌نفر ادامه بدی بیا اون ...

مشکل مالی ک دارم فقط اون هس ک خرج همه چیمون رومیده من ک نه کاری نه هیجی حالا۱۰روزخانه مامانم میمونم بعدش هم ک برم فعلانمیخام تاچندماه باهاش حرف بزنم حتی بزنمم سرسنگین هستم باهاش رابطه ک اصلاحالاحالاهانمیتونم

منم هفت ماهه باردارم ازچهارماهگی متوجه خیانت جنسیش شدم تاالان باورمیکنی ازغصه ودق روزی ی وعده به زور ...

منم دقیقن اولین بارک خیانت کرددخترم ۷ماهه بارداربودم داشتم‌دق میکردم ولی شوهرمن تاحالاجنسی نبوده فقط باپیام بوده ک خداروشکرمن زودفهمیدم.مشکل ماهمین بچه هامون هس وگرنه زودجدامیشدیم

از خدا میخوام اون زنایی که میدونن اون مرد زن داره باز بهش نخ میدن یجوری کارماشو پس بدن که هر چی سر ب ...

منم از خدا همینو میخوام بدتراز اون زنی که خودشم همسر وبچه داره اعتماد بنفس زباد که خودشو پاک وادم حسابی میدونه وتویی که سرت توزندگیتومشکلاتته رو هر ز ه خطاب کنه وبگه به همسرت که زنت خیلی کولی وخرابه😒😒☹️

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ببین یکی دو هفته خودتو دریغ کن ازش بترسونش بگو من دیگه تو این خونه فقط به عنوان مادر بچم میمونم و زن تو نیستم
ولی بعد یه مدت که دوباره بهت پیشنهاد و اینا داد عذرخواهی کرد چندبار ببخشش چون نمی‌خوای طلاق بگیرب اگه خیلی طولانی بشه دیگه سردی عادی میشه دیگه کلا جدایی میوفته بینتون